| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
|
olutbay Yeni Kullanici

|
Tarih: Çrş Şub 01, 2006 1:52 pm Mesaj konusu: ER-6 IN OPSIYONEL OLARAK ABS LI MODELI VAR |
|
|
| ER-6f IN OPSIYONEL OLARAK ABS LI MODELI VAR SIZCE BU OZELLIKLERDE VE KG DA OLAN BIR MOTORDA ABS NE KADAR GEREKLI VE NE KADAR ISE YARAR 900 EURO ABS FARKI VERMEYE DEGER MI YOKSA BOSA ATILAN PARA MI ?? |
|
| Başa dön |
|
 |
Mr_sIrItIk Tecrubeli Uye

![]()
|
Tarih: Çrş Şub 01, 2006 3:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
| deger! tekerleri kitlenince butun motorlar dusuyor agirligi yada ozellikleri onemli degil. kaldi ki er6 da hic yabana atilacak gucte ve agirlikta degil. ABS bir gun hayatinizi kurtarabilir! |
|
| Başa dön |
|
 |
Bishop Tecrubeli Uye

|
Tarih: Prş Şub 02, 2006 5:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cihan Bey'im,
Aldin mi Fazeri imzan degismis ben mi yeni farkettim yoksa.
Twisteri ne yaptin ?
Nasil Fazer, soyle bir karsilastirma yazisi falan yazsaydin ya. 250cc'den gecis nasil oluyormus? Abs var mi Abs ?
Aydin Meltem
xv250 |
|
| Başa dön |
|
 |
Mr_sIrItIk Tecrubeli Uye

![]()
|
Tarih: Prş Şub 02, 2006 6:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aydin selam,
Evet aldim 1,5 ay kadar oldu. Twister duruyor olu sezon oldugu icin cok dusuk fiyat verdiler bende kizip satmadim Simdi talep cogaldi bakalim uygun bi fiyata vericez insallah. Bu buyuk motora gecis konusunda bi yazi yazmayi dusunuyodum ama vazgecmistim simdi sen soyleyince yine gundeme aldim ABS maalesef yok. Fazer a abs 2006 modelde geldi o da secmeli (opsiyonel). 800 EU da farki var bi de ABS li modeller turkiyeye gelecek mi belli degil. Hocam bi daha hatirlatayim toplantilara gelmeyerek hem bilgi hem eglence manasinda cok sey kaciriyorsun, vallahi bi dahaki sefere evine gelip zorla getiricem  |
|
| Başa dön |
|
 |
Bishop Tecrubeli Uye

|
Tarih: Prş Şub 02, 2006 11:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tamam gelicem yakinda merak etme.
Su karsilastirma yazisini bekliyorum heyecanla. Ama fazla ballandira balladira anlatma ki benim kulusturu satmaya calismayayim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|