Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 271 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - ALIP BAŞINI GİTMEK ve BİR ANI !!
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

ALIP BAŞINI GİTMEK ve BİR ANI !!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantilar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Lastvoyager
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 09, 2005
Mesajlar: 526
Nerden: Üsküdar/Kadıköy

MesajTarih: Prş Eyl 08, 2005 11:01 am    Mesaj konusu: ALIP BAŞINI GİTMEK ve BİR ANI !! Alıntıyla Cevap Ver

Aslında bu yazıya Erguvan’ın ( Erguvan’ın yolculara gösterdiği yakınlık ve ilgi hayranlık uyandırıyor. Çok yaşa Erguvan.) açtığı “Avusturya-Hindistan yolculuğu.......” başlıklı topiği okuduktan sonra karar verdim ve önce aynı topiğin altında cevap olarak yerleştirecektim ama yazımı bitirip, baştan sona okuyunca daha genel olduğuna ve ayrı bir topic açmaya karar verdim. Umarım yaptığım sadece topic kalabalığı olmamıştır.

Şimdi gelelim asıl konuya: Forumlarda ve diğer yerlerde gördüğüm, böyle alıp başını uzak bir yerlere, özellikle de yurt dışına doğru gidişlerin hkayelerini okumak, fotoğraflarını görmek bende hüzün yaratıyor. Hele ki hedefsiz olunca ( burada “hedefsiz olma” ifadesini özellikle kullandım çünkü bir oto veya motor ile yapılan uzun yolculuklarda bir yere gitmek, ör. Hindistan, Nepal, Paris, Londra vs. vs. aslında ilk çıkış noktanıza nereden döneceğinizi göstermekten başka bir anlam taşımıyor. Aslolan yani asıl hedef yolun kendisi, işin keyfi güzelliği de burada).

İzninizle biraz geçmişe döneyim: Yıl 1977, henüz yaş 17, lise yılları, aileye hiç sorun olmayan çocukluk, gençlik ve okul yılları neticesinde elde edilen sınırsız – tabii maddi koşulların elverdiği kadar- istediğini yapabilme, istediğin yere gidebilme özgürlüğü. Üzerine o yaşlardaki engin hayal gücünü ve yeni yerler görme isteğini de eklerseniz sonuç ne olur?

Sonuç şöyle oldu: mart ayı gibi TMGT’na ( Türk Milli Gençlik Teşkilatı, yani o zamanki söyleyişle “tımgıt”. TMGT’nı MTTB ile karıştırmayın lütfen – çünkü T harfleri nedeni ile ençok onunla karıştırılıyor. O dönemde TMGT gençlerin ve öğrencilerin yurtdışı ile ilgili faaliyetlerine aracılık ediyordu ve uluslararası birçok gençlik/öğrenci kuruluşu tarafından tanınıyordu. 12 Eylül’den sonra kapatıldı.) yurtdışı çalışma kampları ile ilgili umutsuzca bir başvuru yapmış ve konuyu unutmuştum. Haziran’ın başında ise bir süpriz mektup geldi. Evet, tımgıt’tan. Hemen ofislerine gittim (Tünel’de, sanırım Türk-Alman Kitabevi’nin üst katıydı.) İngiltere’deki bir kamptan kabul belgem gelmişti.

Hemen hazırlıklara giriştim. Önce annem razı edildi. Sonra para bulma faaliyetlerine acilen başlandı (Birikmiş param, falan yoktu. O zamanki harçlıklar biriktirilmeye olanak sağlamıyordu). Annem, babam, ortanca dayım, amcam ve sevgili ağabeyim olabildiğince kesildi (ağabeyimin kesilmesi biraz güç oldu ama en verimlisi oydu). E, tabii bende akraba eser miktarda (! – teknik bir deyim)) olunca, finans kaynaklarım da çok kısıtlı kaldı ama işimi gördü.

Gideceğim yer, Norwich (İngiltere) yakınlarında, Tunstead adlı köyde bir büyükçe bir çiftlikti ve amaç da meyve toplayarak günlük harçlıklarımızı çıkarmaktı. Cebime 300 USD koydum (o zamanlar yurt dışına çıkanlar resmi olarak bankadan sadece 600 USD alabilirlerdi ve benim, 18’den küçük olduğum için sadece 300 USD alabilme hakkım vardı), çantamı yüklendim, THY’den İst.- Münih biletimi aldım (bileti yolculuk günü alandan almaya kalmıştım ve yanımda öğrenci belgem yoktu. Üstelik yanlış hesap neticesi cebimdeki TL, öğrenci biletine bile yetmiyordu. Ama bilet satan görevli elimdeki, tımgıt’ın verdiği kamp kabul belgesini geçerli saydığı gibi, para eksikliği nedeni ile USD bozmamı “senin ona sonra ihtiyacın olacak” deyip, kabul etmedi ve sanırım kendi cebinden eksikliği tamamladı. O zamanlarda, toplumumuz öğrencilere biraz farklı mı yaklaşıyorlardı acaba? O görevliyi hep minnetle andım, anıyorum) ve düştüm yola.

Şimdi amacımdan uzaklaşmadan, burada kesip, asıl konuya döneceğim ama yukarıda kullandığım “o zamanlar” ifadesini yeniden kullanmak istediğim 1-2 nokta daha var ki içimde kalmasını istemiyorum: Münih’e indik, pasaport kontrolü. Vize mi? O da ne? Polis sordu “ne amaçla geldiniz?, cevap “İngiltere’ye geçeceğim, burada da 3-5 gün aile dostlarımızla kalacağım” , konuşma bitti. Pasaporta bir mühür : “Turist – 3 ay kalış vizesi”. Belçika, Anvers kenti; trenden inip 1 gece kalacağım, pasaport polisi ilgilenmedi bile, transit vizeyi bastı ve Anvers’te ucuz kalabileceğim bir yer tarif ettiği gibi, üstüne de “1 gece az değil mi? Görülecek bir sürü güzel yer var burada” dye sitem etti. Tövbe, tövbe; yoksa ben hayal mi görmüştüm? Yer; Londra, Dover Limanı, pasaport polisinden aynı soru ve elimdeki belgeyi (acceptance) gösterip, “1,5-2 ay kadar bu kampta çalışacağım, sonra da biraz Londra’da gezip, döneceğim” cevabı. Sonuç vize damgası, üzerine yazı ile “ 3 ay” ibaresi. Tabii vize, vs. adı altında 5 kuruşluk bir ödeme yok...Geçelim.

Aslında anlatmak istediğim, hiç aklımdan ve kalbimden çıkmayan ama ne yazık ki yukarıda anlattıklarımdan sonraki 28 yıl boyunca ( bu süre içinde tabii ki çeşitli uzak yolculuklarım oldu, Rusya ve özellikle Kırgızistan’da çok uzun süreler kaldım ama hiçbirisi alıp başını gitme türünde değildi, işti.. Herşey için yeteri kadar zaman olsa bile sonuçta işti.) gerçekleştiremediğim, özgürce, alıp başını bir yerlere gitme isteğim, özlemimdi.

Şlimdi geriye bakıyorum; özlemimi gidermek için hep, bir sonraki yıl daha iyi maddi koşullara sahip olmayı amaçlamışım. Sonuçta maddi koşullar daha uygun olmuş ama bu kez de eş olmuşum, baba olmuşum, işveren olmuşum, bir sürü sorumluluklarım olmuş. Yani bir sürü dikkate değer bahanem olmuş. Ama özlemlerim aynen devam ediyor, üstelik daha da güçlü ve bu kez ben de daha kararlıyım. 25 yıl aradan sonra yeniden motor kullanmaya başlamam ve yakın gelecekte de daha uygun bir motor sahibi olmaya karar vermiş olmam gizli planımın bir parçası..( mı acaba? İnşallah öyledir.)

Sonuçta, Erguvan’ın yazısındakiler gibi birileriyle ilgili birşeyler okuyunca da fena halde hüzünleniyorum, özlemim kabarıyor ve sanırım bir miktar (çok bir miktar!!) kıskanıyorum.

Bu fazla kişisel yazıyı niye yazdım, niye forumu meşgul ettim, inanın bilmiyorum. Herhalde fazla melankolik, duygusal bir dönemimdeyim. Siz bana bakmayın, ara sıra değişik ruh hallerim olur. Gelir, geçer.

Bu yazıyı sonuna kadar okuyan herkesin sabrına hayran olduğumu da belirtmeden geçemeyeceğim. Teşekkürler.
_________________
Dostlukla

Levent ZİNİ ( Düşünmekte ısrar eden adam..)
ER-5
Ben kim miyim? http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=178828&highlight=#178828


En son Lastvoyager tarafından Prş Eyl 08, 2005 11:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erguvan
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 06, 2004
Mesajlar: 230
Nerden: Istanbul

MesajTarih: Prş Eyl 08, 2005 11:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu başlıkta konuşulan konunun ilgili bağlantısı için lütfen: http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5010

Zaten bu Avusturya'lılarda en çok ilgimi çeken bu yola çıkma yürekliliğiydi. Aslında ikiteker'in forumlarında avrupalıların maddi imkanlarının daha iyi olduğundan, motorların ucuz olduğundan dem vurulmuştu. Oysa o kadar iyi imkanları olduğu söylenemezdi. Bir günü bizim ton balığı konservesiyle geçirmişler mesela. İstanbul'u es geçmelerinin sebebi geceyi geçirecek dağ tepe arıyor olmaları. İçlerinden birisinin evi sel suyunda kalmış. Birinin annesi rahatsıdı. Diğerinin erkek arkadaşının bir takım sıkıntıları varmış felan yani hepsinin yola çıkmamak için bir sebebi varmış. Ama neticede yoldalardı. Yarın ne yapacaksınız diye sorduğumda yoldaysan şimdi vardır dedi, yarın olunca bakacağız. Peki dedim bir insan yarını düşünmeden yaşayabilir mi? Şehirdeysen düşünmek zorundasın ama şehirden çıkmamızın sebebi de bu dedi Alfred. Doğru bir bakıma. Oysa bizim 1100 cc makinelirimiz, hepsi sıfır kamp malzemelerimiz olmalı, havada bir tek bulut olmamalı yola çıkmamız için. Ben bir gün motora binip İran'a gideceğimi düşünebiliyordum en fazla oysa kendi kendimi sınırladığımı farkediyorum şu an, daha uzağını da düşünebilmeliyim en azından. Tabi bu yarın olmayabilir. O konuştuğum yolcular da zaten 10-11 yıllık motorcular. Motorları 600cc lik Enduro.
Yola çıkmalı, hemen.
_________________
http://erguvan.stumbleupon.com
yapılan yolculuk sadece coğrafyaya değildir, aynı zamanda o coğrafyayı yaşayan insanlaradır
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
cyber
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Aug 08, 2005
Mesajlar: 165

MesajTarih: Prş Eyl 08, 2005 11:39 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir kere okudum , sonra döndüm başa bir daha okudum.
Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.
Abi klavye'ne , gönlüne sağlık.
Saygılarımla...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hido
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 1497

MesajTarih: Prş Eyl 08, 2005 11:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tuzumuz kuru dogmadigimiz icin yurt disina cikisimiz biraz gec oldu. ikiteker virüsünü de biraz gec kaptik ama tam kaptik sanirim. ama is uzun bir seyahat yapma planina gelince tikaniyoruz last voyager'in dedigi gibi. düsünsenize, ancak 6 yil calistiktan sonra 4 haftalik bir tatilimiz oluyor, onu da bir arada kullanma gibi bir sansimiz yok. gecen yil aldigim lonely planet'in "istanbul to kathmandu" kitabi basucu kitabim oldu cikti. insallah önümüzdeki yillarda bu amacimi uygun bir motorla gerceklestirecegim.

isimiz, gücümüz, colugumuz-cocugumuz da olsa, hayallerimizi ertelemeyelim arkadaslar...

sevgiler

hido
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serhatizm
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: May 11, 2004
Mesajlar: 477
Nerden: İSTANBUL

MesajTarih: Prş Eyl 08, 2005 1:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İnsanlar hep umutlarla yasamazmı zaten abı..?
Su olumlu dunyaya bır baksan.. Kıme kalmıs kı bıze kalacak.. Bende aynen senın fıkrındeyı yasım 23 ustelık daha basımı alıp gıdemedım bıle.. Sıkıntılar farklı ama hedeflerı aynı.. Ozgurlugumuzu< alıp basımızı gıdememızı saglıyor..
Ha bu sene ha bıdahı sene derken olmuyor.. Hadı askerden sonra dedım yıne olmadı.. yasım genc ama bılıyorumkı bende senın gıbı olucam.. baba olucam es olucam.. Yıne gıdemıycem..

Olsun .. Allah vucut saglıgı versın huzur ve mutluluk versın oda yeter.. Alıp basımı gıtmesemde olur..(dıyıp avunuyorum napım ıste)

Elıne saglık.. Duyguların cogu 2tekercıyı anlatıyor..
_________________
**************************************
SİLAH ÜRETEN EMEKLİ PROFESOR, INSANLIGI SEYREDERKEN EMEKLİ MAAŞINI RAHATCA YERMİ?
***************************************
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
kunduz
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jun 23, 2005
Mesajlar: 2823
Nerden: İSTANBUL

MesajTarih: Prş Eyl 08, 2005 2:34 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yazılanların hepsi birbirinden güzel.Özellikle Erguvan'ın cümleleri nefis. Bugüne kadar sayısız gezi kitabı okudum. Burada yazılanların her biri her bir kitabın ayrı ayrı önsözleri niteliğinde. Elinize,dilinize sağlık.
2000 yılında bisikletle Antalya İzmir arasını sahil şeridi üzerinden katettiğimde, İzmir'e girerken dünyalar benim olmuştu. Kaldırıma oturup eşi dostu aramıştım. Sanki çok uzun yol, 1000 km bile değildi. O günden beri nerede bir bisikletli ya da motorlu uzun yol yapan biri görsem mutlaka durdurur biraz sohbet ederim.
Şimdi şu bisikletin motorlusuna iyice bir alıştıktan sonra motorla uzun yol hayallerim yavaş yavaş motorla uzun yol planlarıma dönüşecek inşallah...

Okuduğum o gezi kitaplarının birinde güzel bir cümle vardı,sizinle paylaşmak isterim:

"Yol, yola hiç çıkmayanlar ya da yeni çıkanlar için uzundur."

Hepimizin tekeri düz bassın arkadaşlar...
_________________
Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...

Volkan GÜNDÜZ
Honda Varadero 04
AB rh -
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Nicky_thick
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Aug 29, 2005
Mesajlar: 12
Nerden: KOCAELİ

MesajTarih: Prş Eyl 08, 2005 9:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lastvoyager,
77'de 17 yaşında olduğuna göre aramızda 5 yaş var. (Ben küçüğüm) Ama anlattıkların beni o denli etkiledi ki, bir şeyler yazmak ve paylaşmak ihtiyacı duydum. Seni gayet iyi anlıyorum.
Bizim kuşağımız, günümüz kuşağına göre sanıyorum biraz daha baskı ve sorumluluk altında yetiştik/yetiştirildik. Hep "bir daha ki sene", "okul bitince", "dayın gelince" vs. vs. erteledik, bir türlü plan yapamadık. Bildiğim bir şey var, kum saatimiz (Ömür) işliyor ve hayat elimizden kayıp gidiyor. Bir kitapta okumuştum, aklımda kalanları yarım yamalak da olsa seninle paylaşacağım.
Yazar diyordu ki;

Bugünkü aklım olsa;
Terli terli daha çok su içer,
Yalınayak dolaşır,
Daha az buluntulu olur,
Daha yükseklere tırmanır,
Daha çok risk alır,
Dostlarımla daha çok vakit geçirir,
vs,
vs,
vs,
Ama bugün biliyorum ki 85 yaşındayım ve ölüyorum...

Selamlar,

Ertan
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
DrDakar
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Dec 14, 2003
Mesajlar: 1313
Nerden: Philadelphia

MesajTarih: Prş Eyl 08, 2005 11:22 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Levent bey, buyuk bir keyifle okudum yazinizi.
_________________
Akif Ersahin
BMW R1200RT
IBA #25322
DrDakar.com
www.gamsizseyyah.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Donald_Duck
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 3352
Nerden: New York

MesajTarih: Cum Eyl 09, 2005 4:56 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

LastVOYAGER, cok benzeri yollardan gecmisiz seninle... vay be... icon_confused.gif Ne guzel yazmissin... Ne guzel okudum, sagol...

Siddhartha da unlu bir laf vardir (Hermann Hesse nin unlu kitabi), der ki "Dun olanlar gecmiste kaldi ve artik hicbir onemi yok... Yarin olacaklari ise hicbirimiz bilmiyoruz. Hayat su anda yasadigimizdir".(*)

Yanliz hayalleri degil hicbirseyi ertelememek lazim, hayat cok kisa, ve yapabileceginiz seylerin sayisi gun gectikce azaliyor.

The Sheltering Sky diye bir film vardir, Debra Vinger ve John Malkovitch in oynadigi... orada da ilginc felsefi konusmalar gecer... Birinde soyle bir kavramdan bahseder; "Yasayacaginiz seyler hayatinizda belli (sınırlı)sayilarda tekrarlanir. Kac kez oturup gun batisini yada dogusunu izlediniz?Kac kez dolunay yada hilal gorebilirsiniz?" bu turden bir konusmaydi ve cok dogrudur.

Hayat parmaklarinizin arasindan akar giderken unutulmaz anlari, anilari yasamak yakalamak lazim. Gunun birinde geriye donup baktiginizda hatirladiginiz sadece bu "unutulmaz anlar" dan olusan film... Kisa metrajli olmasina izin vermemeli... icon_wink.gif


(*)Bu cumleyi kitap elinde olan bir arkadas var da tam olarak yazabilirse memnun olurum, ben okuyali sanirim 35 yil oldu, bukadar kaldi aklimda
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
chaos
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 355
Nerden: ÇANAKKALE

MesajTarih: Cum Eyl 09, 2005 5:26 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lastvoyager nede güzel ifade etmişsin, keyifle okudum, eline sağlık icon_smile.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
nwanda
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 06, 2003
Mesajlar: 749
Nerden: istanbul

MesajTarih: Cum Eyl 09, 2005 8:15 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok güzel ifade etmişsin lastvoyager, belki de büyük çoğunluğumuzun hissettiklerini yazmışsın, sıkılmak ne kelime, tekrar tekrar okudum. Ertelememek gerek diyoruz ama hep bişeyler çıkıyor işte, en önemlisi de evlilik ve çocuklar (özellikle çocuklar). Onları nasıl bırakıp öyle aylarca hayallerimizin peşinde gidebiliriz, düşünüyorum da bir türlü cevabını bulamıyorum. Hep biraz daha büyüsünlerin ardına sığınıyorum, e o da hayalleri ertelemenin bir başka mazereti değil mi zaten...
ellerine sağlık gerçekten
_________________


Erkan Ağırbaş
Istanbul
1150ADV
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Cum Eyl 09, 2005 8:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Levent o kadar guzel yazmissin ki, bitirdigimde derin bir "ohh" cekmisim...

Ben de ayni hayal ile yanip tutusuyorum, "hele bir cocuklari da evlendirelim de" diye bekliyorum. Ama biliyorum ve de inaniyorum ki; hayatta hicbirsey, yapmayi dudundugun/aklinda olan birseyi imkanlarin dahilinde uygulamaMAya degmez. Elindeki imkanlari zorlayip, hayalini gerceklestireceksin..! (Bak ben ikizleri evlendireyim de gor sen hele beni... icon_wink.gif )
_________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli

Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
serhatizm
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: May 11, 2004
Mesajlar: 477
Nerden: İSTANBUL

MesajTarih: Cum Eyl 09, 2005 10:19 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nee.... İkizlermi... Aman abi babam bıtaneyı zor evlendırdı..

Tabırı caızse bısey dıcem..

ASKERLIGIN COK!! icon_lol.gif icon_wink.gif

(kızma sakın)

Saygılar
_________________
**************************************
SİLAH ÜRETEN EMEKLİ PROFESOR, INSANLIGI SEYREDERKEN EMEKLİ MAAŞINI RAHATCA YERMİ?
***************************************
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
aldastan
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Apr 20, 2005
Mesajlar: 33
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Cum Eyl 09, 2005 11:22 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
Bu yazýyý sonuna kadar okuyan herkesin sabrýna hayran olduðumu da belirtmeden geçemeyeceðim. Teþekkürler.


Ben de bu yazıyı hala okumamış olanların neler kaybettiklerini belirtmeden geçemeyeceğim..

Elinize, dilinize sağlık..

A.Levent Daştan
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Cum Eyl 09, 2005 12:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ThEJaCkAL demiş ki:
Nee.... İkizlermi... Aman abi babam bıtaneyı zor evlendırdı.. Tabırı caızse bısey dıcem.. ASKERLIGIN COK!! icon_lol.gif icon_wink.gif
(kızma sakın)Saygılar


Niye kizayim, estafurullah. Yok ben senin kadar umutsuz degilim, kismetse yakinda yollarini cizecekler. icon_wink.gif

25 sene oncesi...

_________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli

Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantilar Tüm saatler GMT
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt