Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 680 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - Hürriyet - Rüzgarın Kızı Köşesi
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Hürriyet - Rüzgarın Kızı Köşesi
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
jade
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Dec 07, 2004
Mesajlar: 54

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 10:38 am    Mesaj konusu: Hürriyet - Rüzgarın Kızı Köşesi Alıntıyla Cevap Ver

Herkese Merhaba,

Öncelikle Ali Kerem Dörtler arkadaşımıza rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Gerçekten de çok üzücü ve motor sürücüsü olarak insanı biraz da hırslandıran bir kaza.

Hürriyette rüzgarın kızı sayfası ilk yayımlanmaya başladığında çok umutlanmıştım...içimizden bir kişi, özellikle buradaki, ya da benzer sitelerdeki forumlarda ifade edilen rahatsızlıkları, problemleri çok daha geniş bir kitleye, özellikle de otombil eki olması sebebiyle araba sürücülerine ulaştıracak, tüm motor camiası kendine geniş bir tabanda platform bulmuş olacak diye...ancak itiraf etmeliyim ki, zaman geçtikçe yazıların kalitesi düştü, hatta son haftalarda ortada eleştirilecek kadar yazı bile yazılmamaya başlandı. Daha çok geçmişin tekrarı, ya da copy-paste şeklinde okuyucu maillerine yer verilir oldu, yer verilen mailler camianın ciddi sorunlarını lanse ediyor olsa, bu kadar tepkili olmazdım belki de. Ama sonuç itibariyle, bir motorcu olarak beni hiç bir surette tatmin etmeyen bir sayfa oldu çıktı rüzgarın kızı sayfası...

Ben bu durumu ciddi anlamda eleştiriyorum sevgili rüzgarın kızı. Bir gazetede sütun sahibi olmak eminim ciddi ve stresli iştir, bundan hiç şüphem yok. Televizyon programı sebebiyle de bir yoğunluk söz konusu olabilir, ancak işte insan motorcu olarak böyle bir imkana sahipse, sonuna kadar ikitekercilerin lehine kullanmalı diye düşünüyorum naçizane. Ali Kerem Dörtler'in ölümü ve ardında bıraktığı soru işaretleri bugünkü sayfanda kesinlikle işlenmiş, hatta başlık olarak verilmiş olmalıydı!! Bir cipin bir motorcunun yolunu keserek hiç sinyal vermeden o motorcuyu tabir yerindeyse biçmesi ve bu kazanın da motorcunun ölümüyle sonuçlanması böyle bir sayfada haber değeri taşımıyorsa, motor köşesi yazma kavuğu başkalarına devrolmalı diye düşünüyorum. Bugün yayında olan yazı daha önce redaksyona teslim edilmiş olabilir, kabul...ancak son dakika haberlerine tüm gazeteler aşinadır zaten, hepimizce malumumuz. Kaldı ki bu trafik kazası Pazartesi oldu ve bilgisi de zaten hemen pazartesi herkese ulaşmaya başladı.... yayım tarihine kadar gazeteden olayın iç yüzü öğrenilebilir ve yeni bir yazı hazırlanarak teslim edilebilirdi..çünkü bir can gitti, yani çok önemliydi...ölen sen de olabilirdin..büyük bir gazetede çok geniş bir sayfaya sahip olunca sorumluluğu da böyle fena oluyor işte..belki de seyahatteydin, konudan haberin olmadı vs...ama hem motorcu hem de okur olarak bunları mazeret olarak kabul edemiyorum...bir network olmalı değil mi...birileri bilgileri sana aktarıyor olmalı böyle büyük bir gazetede çalışırken..ya da kendin edinebiliyor, ulaşabiliyor olmasın...bunlar tabii ki benim kişisel eleştirilerim. tamamen tersini düşünen olabilir, özgürüz kendimizi ifade etmekte, ne güzel...

Yeşim Arığ
98 F650
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Alkan
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 23, 2003
Mesajlar: 702

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 11:06 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Yesim yazdiklarinin her kelimesine katiliyorum.

Ancak rüzgarinkizi bu siteden kanatlanali oldukca uzun bir süre oldu. Umalim ki burayi okusun ve sana cevap yazsin yoksa bosuna cevap bekleme.
_________________
Alkan

Ikiteker Member
----------------
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ruzgarinkizi
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 48

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 11:14 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Yeşim ve diğer motorcu dostlar...

İnanın artık çok sıkıldım bu eleştrilerden.. Yok kavuk mavuk başkasına devir mevir... Offf yani.. Kim isterse ve kavuk nerdeyse buyursun alsın!! Benim kavukta mavukta gözüm yok!! Ben sadece insanca bir şey yapmaya çalışıyorum ve nasıl başladığını da hemen hemen hepiniz biliyorsunuz.. Canım zaten yeterince sıkkın.. Oturduğunuz yerden birilerini eleştirmek de çok kolay..

Yeşimcim umarım bir gazetenin başka bir köşesinde senin istediğin arzuladığın birileri de yazar çizer şu motosikletle ilgili bir şeyler.. Ben de tüm kalbimle bu sayı artsın istiyorum Ama bu birilerini eleştirmekle değil desteklemekle olur!! Zaten bir avuç motorcuyuz birbirimize sahip çıkacağımıza hale bak!!! Ama inan onun da bir gün yaptığı bir şey bir başkasına doğru gelmeyecek birileri de onu eleştirecektir..

Ayrıca sen istediğin kadar mazeret olarak kabul etme ayrıca ne olarak kabul edersen de et ama senin şu son dakika değişiklikleri gazete eklerinde söz konusu değil!!! Yani benim geçtiğimiz cuma verdiğim yazıyı bırak salıdan pzt bile değiştirme şansım yok bu BİR!!!

İKİNCİSİ, ben böyle bir habere ne kadar üzüldüğümü hiç birinize anlatamam.. Her gün eve giderken defalşarca geçtiğim ve her geçişimde "ulan şimdi bu soldaki araçlardan biri tam burda dönüşü kaçırıp, çaaart diye önüme kırsa ne yapabilirim?" hiçbirşey!!!" diye düşündüğüm yerde, meydana gelen kazayı fırsatım olsa bile OTOYAŞAM'a yazmazdım!!! Çünkü o köşeyi okuyup da tatlı motosiklet hayali kuran ama motosikleti olmayan ya da yeni başlayan pekçoklarını motordan soğutabilecek bir haber!!! Hea ne yapıcaksın yani elinde imkan varken duyarsız mı kalacaksın? derseniz de kocaman bir HAYIIIR duyarsınız çünkü 2 gündür beri Hürriyette Otoyaşam dışında bir yerde bu haberi sadece motorcuların değil, herkeslerin okuyabileceği bir sayfasında benim yani bir motorcunun gözüyle haber yapabilmek için uğraşıyorum..

Ben bunun savaşını verirken de birileri çıkıp lütfen yok onu yapmıyor, yok böyle demiyor, gitmiş de ne yazmış, kavuğu başkası alsın bla bla laf etmesin lütfen!!! Başımda yeterince tantana var!!! Ben ne yaptığımı gayet iyi biliyorum!! Acayip üzgün ve bu duygular içindeyken böyle saçma sapan eleştirilmemdir bu kadar hırçın olmamın sebebi kimse kişisel almasın ama lütfen birşeyleri birilerini eleştirirken daha yapıcı olamaya çalışın.. Bilip bilmeden ne hissettiğimi benim için böyle şeyler yazmayın..

Sevgili YEşim haberi aldığımdan beri yemek bile yemekte zorlandığımı, bütün gece rüyamda motorunun üstünde Ali Keremin kaza anını görüp defalarca uyandığımı, sabahtan beri yapacağım haberle ilgili çalışma yaptığımı yazıp yazıp çok sert oldu yayınlamazlar diye düzeltmelşer yaptığımı biliyor, şu an yazarken bile ellerimin titriyor olduğunu görsen yazdıklarından inan çok utanırdın!!

Neyse insanoğlu işte hep kendi penceresinden bakmaya devam edecek.. Amacım kimsenin kalbini kırmak değil sadece elinizi vicdanınıza koyun, ben de her gün motor tepesindeyim ve Ali KErem'in yerinde ben de olabilirdim.. HAla da olma ihtimalim var!! Buna nasıl duyarsız kalabileceğimi düşünürsünüz????

Eğer yüce bir güç varsa ki ben olduğuna inanıyorum, tüm motorcu dostlarımı korusun...

Ben hepinizi her şeye rağmen, yürekli insanlar olduğunuz için çok seviyorum!!!!

Ayşe Şule BİLGİÇ
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Alkan
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 23, 2003
Mesajlar: 702

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 11:21 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Ayşe Şule,

Bizler de seni cok seviyoruz inan, ama bu tepkilerin sebebi artik senden uzak düsmemiz sanirim. Ne güzel olurdu eskiden oldugu gibi toplantilara gelsen, en azindan forumlara yazsan, "ben dogrusunu bilirim, o is öyle olmaz" demeyi sadece aciklamalara, savunmalara birakmasan, bize yüzyüze anlatsan.

Tamam biz anlamayiz medyadan filan ama kimbilir belki bizlerden de senin düsünemedigin bir fikir cikar. Ne dersin?
_________________
Alkan

Ikiteker Member
----------------
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sidarta1
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Feb 02, 2005
Mesajlar: 7
Nerden: istanbul

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 11:27 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Jade, düşüncelerini aynen paylaşıyorum ve ben de bugün rüzgarın kızının sayfasını aynı merakla açtım.Uzunca bir bölüm, motosiklet aşkını anlatıyordu ve köşede de fuarla ilgili haber yorum niteliğinde bir yazı vardı.Gözüm ısrarla kaza ve kazalarla ilgili tepki, yorum, görüş vb. bir şeyler aradı. Sezon başlıyor ve gün geçmiyor ki yeni bir kaza haberi duymayalım, okumayalım. Ve bu kazaların büyük bir çoğunluğu da, dört teker kullananların sorumsuzluğu, dikkatsizliği ve hatta ikitekerleri yok saymasıyla ortaya çıkan kazalar. Hem motosiklet kullancısı olup hem de kamuoyunu etkileyecek konumlarda olanların bu imkanlarını çok daha iyi kullanabileceklerini düşünüyorum. Burada federasyona ve motosiklet gruplarına da ciddi görevler düşüyor. Örneğin özellikle hepimizin korunması dileğiyle, ölümlü ve yaralanmalı kazalarda bu vakaların birer dava haline getirilip takibinin yapılmasını sağlamak için elimizdeki olanakları kullanmalıyız. Pek çok hukukuçu, doktor,basın çalışanı üyemiz olduğundan eminim. Bir hukuk kurulu ya da kaza takip kurulu oluşturulabilir. Bu tür kazaların, yaptım kaçtım, oldu bittiye getirilmemesi için baskı grupları oluşturulabilir. Hiç bir hak mücadele edilmeden kazanılmıyor malum. Kazalarda kaybettiğimiz tüm arkadaşların yakınlarına sabır ve dayanma gücü diliyorum, yaralı arkadaşlara da acil şifalar. Tüm kullanıcılara, kazasız, sağlıklı, keyifli bir sezon diliyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
jade
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Dec 07, 2004
Mesajlar: 54

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 11:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sevgili rüzgarın kızı,
eleştiriye açık bir profesyonel gibi davranabilmeni isterdim, duygusal bir patlama yaşamak ve ne kadar üzüldğünü, uykusuz kaldığını vs. yazarak okuyucu kitlesi üzerinde demagojik bir etki yaratmaya çalışmak yerine. Tüm yazdıklarından tek bir olumlu yanıt çıkıyor: kendi sayfanda olmasa da konuyla ilgili bir yazının gazetende çıkması için çaba harcamışsın. tebrik ediyorum, kinayeli konuşmak adına değil, içtenlikle...ama hepsi bu kadar işte yazdığın cevabın içeriği, ne ne kadar uykusuz kaldığın, ne ne kadar üzüldüğün vs. vs...benim yazdığım eleştiriye bir yanıt oluşturmuyor ne yazık ve beni ilgilendirmiyor da açıkçası. Hürriyet gibi bir gazetede yazma şansı elde etmişken, gittikçe içi boş konularla haşır neşir olman, benim kanaatime göre sayfanın kalitesini düşürüyor, fikrim budur ve arzu ettiğim kadar da eleştirme hakkına sahibim çok şükür, sen infial ederek aksini haykırsan da...

sevgiler,
Yeşim Arığ
98 f650
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
ruzgarinkizi
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 48

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 11:49 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Doğru söylüyosun Alkancim...

İnanın hepinizi o eski cıvıl cıvıl motorcu arkadaşlartımla geçirdiğim, gezilere toplantılara gittiğim günleri çok özledim.. Aranızda beni tanıyanlar bu konudaki samimiyetimi bilir...

Laf olsun, torba dolsun diye demiyorum... Hayatta her şeyin bir bedeli var... Olay sizin için "bek bizden koptu, orda yazmaya surda program yapmaya başladı burnu kalktı bizi unuttu gibi" görünebilir... Ama hiçbiriniz ne zor zamanlar geçirdiğimi bilmediniz, bilemezsiniz çünkü hepniz sadece işleri arttı kız popüler oldu topukladı dediniz her halde.. Pek çoğunuzda cep telefonum var biriniz bile arayıp bir kere hatırımı bile sormadınız!!! Neyse bu uzun zamandır birbirini görmeyen dostların birbirlerini suçlamaları gibi oldu ama dediğim gibi hiçbir olayın tek yönü yok!!!

İki şehir dışı iş, artı gazete.. Kaç kişi benim, 3 gece hiç uyumadan her gece otobüste her gündüz bir Ayvalık bir Türkiyenin bilmem neresi ertasi gün tekrar Ayvalık gidip gelirken ve tüm gündüzler sette çalışarak geçirip, o uykusuzlukla otobüste hürriyete yazılar yazmaya çalıştığımı, ailemi 3 ay hiç görmediğimi biliyor, kim???? HİÇBİRİNİZ!! O sayfa için bir kez beni bir kişi arayıp sana nasıl yardım edelim... Şu işin bi ucundan da biz tutalım? Şöyle bi fikre ne dersin? YArdıma ihtiyacın var mı dedi?? HİÇBİRİNİZ!!! Benim o yazıları otobüste kağıda yazıp, gittiğim allahın bir köyünde internet kafe bulup yolladığım kimsenin umrunda olmaz tebi...

Hayat gibi ve Yeşim gibi...icon_smile.gif))) yolda karşılaştıın fırtınalarla kimse ilgilenmez, önemli olan geminin limana gidip gidemediğidir dışardan bakan için!!! Çok şükür ben her şeye rağmen iyisiyle kötüsüyle, bazen sıkışıp bana gelen maillerin yardımıyla gemiyi hep limana götürdüm!! Oturup bu geminin direği kırık, yelkeni bilmem ne olmuş, önceden şöyleydi şimdi böyle diyeceğinize anlamaya ve yardım etmeye çalışın!!! TAŞIN altına elini kimse koymaz ama konuşan çok olur ya o misal!!!

Neyse kimseye kendimi acındırmak gibi bir niyetim yok zaten acınacak bir durum da değil dedim ya hayatta her şeyin bir bedeli var sadece!!!
Bunu profesyonellikten uzak bulup, demogoji olarak düşünen ve "hah neyse ki başka yerde çıkması için çaba harcıyosun aferim 1tadında yaklaşan arkadaşlara gelince; ben bir profesyonel değilim... Hatırlatayım PROFESYONEL; bir işi para karşılığı yapandır!!! Benim Profesyonel işim bu değil ben bir motor sevdalısıyım ve bana Rüzgarın Kızı'nı yazdıran şey bir bu sevdam, ikincisi de yeteneğimdir!!! Profesyonelce yani para için yapsam durum böyle samimi olmazdı işin içine girecekleri tahmin edersiniz... Neyse yaaa öfff yani Yeşim ve onun gibi düşünenlere de sevgilerimi sunuyorum, éanlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır!!!!" Ben ne desem boş!! Bedel demiştim di mi?

BEn bu bedelleri ödemeye hazırım!!! Her türlü yardıma, yeni fikre, sizden gelecek önerilere de mantık çerçevesinde açığım!!! Ama siz hiç birşey yapmazken bir şeyler yapmak için en azından çaba gösterenlere köstek olmayın lütfen!!

Ben size bir mail, bir telefon kadar yakınım.. Şu Ayvalık hikayesi kapandığı için artık aylarca ömrüm yollarda da geçmiyor..

Sevgiler..

Ayşe Şule BİLGİÇ
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Emre
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 272

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 11:57 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim elestirim ise o yonde olucakti sevgili ruzgarin kizi ;
kursun yarasi severek izledigim bir diziydi , neden yayindan kalkti ? devami dusunulmuyor mu ?

sevgiler
emre mete
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
ruzgarinkizi
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 48

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 12:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Emrecim bu soru tamemen konu dışı, bilahere bi ara başka bir platformda cevap veririm..

Sevgiler..

AŞB
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
jade
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Dec 07, 2004
Mesajlar: 54

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 12:06 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yazmayayım diyorum, dayanamıyorum arkadaşlar...ben hiçbir ikiteker toplantısına katılmadım, çoğunuzu da tanımam...burada yazılanları izleyip dururum, dururdum, hepsi bu kadar...şimdi ben taşın altına eline sokmayanlar titresini taşıyorum sanırım. ama buyrun işte, elimizi taşın altına soktuk, meğer karşı saldırı için apartta bekleniyormuş:)

ne kadar zor şartlar altında bu yazıların çıktığını, para almadan iş görüldüğünü, bu işin bir gönül işi olduğunu yine bana doğru haykırarak yazarken, aslında gizliden gizliye bağırarak reddettiğin eleştirilerimi kabul etmiş oldun, teşekkür ederim..eğer gerçekten çok sağlam bir köşeye sahip olduğuna inansaydın, başarısızlık suçlamalarına mazeretler eşliğindeki savunmayla değil, yazı içeriklerinin kalitesini savunarak dururdun bu platformda..

Başarıyı tek başına...başarısızlığı kitleyle paylaşmak nasıl bir zihniyetin ürünü bilmiyorum...ancak herkesin sana yardım etmiş olması gerektiği fikri beni iyice benden aldı...yardıma ihtiyacın var idiyse, tanıdığın insanları arayıp isteyebilecek kadar da samimi olabilmeliydin...işler yolunda giderken kimseyle görüşmeyip, biri çıkıp eleştirdiğinde, ey dostlar bakın şöyle zor durumdaydım, niye tekiniz bile ilgilenmediniz diye sitem etmek bana doğru gelmiyor, gelmeyecek....

ısrar ediyorum, yazılar kötü..ortada yazı diye birşey bile kalmadı, copy-paste ler ve tekrarlardan ibaret bir motor sayfası oldu...düzeltilmesi temennimle...
sevgiler,
yeşim arığ
98 f650
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
evrimduyar
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Feb 19, 2004
Mesajlar: 680

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 12:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ruzgarinkizi demiş ki:
Zaten bir avuç motorcuyuz birbirimize sahip çıkacağımıza hale bak!!!


yeşime aynen katılıyorum ayrıca yukarıdaki cümlenin de anlamının neden hep tek taraflı algılandığını merak ediyorum.

sevgili ayşe,
bu camia sana hep sahip çıktı ve hala da çıkıyor... bu camianın, şu anda bulunduğun mevkide olmandaki katkısını yadsıyamazsın sanırım.

ruzgarinkizi demiş ki:
bana Rüzgarın Kızı'nı yazdıran şey bir bu sevdam, ikincisi de yeteneğimdir!!!


sana "rüzgarın kızı"nı yazma imkanı veren şey; "motor aşkı" ve "yazma yeteneği"nden öte ve önce bu camianın desteğidir. yani sana sahip çıkılıyor.

ama soru şu ki; sen (içinden doğduğun) bu camiaya ne kadar sahip çıkıyorsun? copy/paste köşe yazılarınla, magazinsel sürücü tanıtımlarınla bu caminaın 1 adım olsun ilerlemesine ne kadar vesile oluyorsun? asıl soru(n) budur sanırım
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SilinmisUye
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 2071

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 12:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Yeşim,
Sizinle tanışmadık yanılmıyorsam. Ancak yazdıklarınızın sonuna kadar arkasında ve yanındayım. Buna tam karşılık olarak ta AyşeŞule'yi tanırım. (Kendisi ayrı yazmış ama ben bitişik yazayım bir ara kızıyordu)

İkiteker camiasına ilk katıldığı zamanlar cıvıl cıvıl bir arkadaşımız bulunduğu ortama da sıcaklığını hemen hissettiriyordu. O zamanlar pek fazla tanınmıyordu, yada ben tanımıyordum. İlk olarak Telegol yada Bizim Stadyum programının arasında Avea yada Shubo (yanlış yazmış olabilirim) reklamı için çıkıyordu ve bende o zamanlar o kadar çok seviniyordum ki. Bizim motosiklet camiasından bir arkadaşım diye de övünüyordum açıkçası.

Derken aradan zaman geçti ve bir gün Hürriyet gazetesinde bir yer verdiler bana yardımlarınızı bekliyorum haber gönderin vs tarzında mailini gördüm. Hiç yardımda bulunmadım bu anlamda özür dilerim kendisinden bir çok arkadaşım haber gönderdiler, resimler gönderdiler ilk haber yazılarında bilgiyi gönderen arkadaşlarımın isimleri kaynak gösterildi ama ilerleyen zamanlarda bunlarda birden kesildi.

Derken Kurşun Yarası diye çok sevdiğim, çok ilginçtir yakın dostlarım çok iyi bilir TV seyretmeyi pek fazla sevmem ancak Kurşun Yarasını zevkle seyrediyordum. Aaaa aylar sonra bir baktım bizim Rüzgarın Kızı orada Bayan İsadora olarak karşımıza çıktı daha fazla sevindim.

Ancak gözle görülür bir şey vardı ki AyşeŞule hızla ikiteker dünyasından koptu. Etrafta konu olduğunda insanların evet Motosiklet camiasına katkısı oluyor tanınmasında, dikkat çekilmesi konusunda yararlı oldu ama bunun yanında % 90 lık bir bölümün en büyük yararının kendine olduğu şeklindeydi. Onun için öncelik Diziler, reklamlar ve Gazete oldu. Kısaca İkiteker üzerinden hızlı bir popülerlik. Benimde görüşüm bu. Kızabilir ancak AyşeŞule kendi hakkında yorum yaparken biz kızmıyorsak oda kızmamalı. Dışarıdan görünen resim bu. Evet bence AyşeŞule gazete için bir şey diyemem ancak İkiteker'deki misyonunu çoktan tamamlamıştı.

Herkeste cep telefonum var diye belirtmişsin yazında AyşeŞule, hatırlarsan bende de vardı. Hatta Wattabe'de almıştım. Belki daha öncede vardı bilmiyorum ama. Yine bir çok arkadaşım hatırlayacak telefonum çalınmıştı ve bir konu hakkında kendisini arayacaktım. Bir arkadaşımdan telefonunu istedim veremem kızıyor dedi. Merak ettim acaba ilk İkiteker'e girdiği zamanlar olsaydı kızarmıydı.

Her şeyi bir yana bırakalım arkadaşlarım, her şeyin bedeli tabiki var ve biz bir katmadeğer peşinde değiliz. Bizler sadece dostluk paylaşıyoruz burada. Hepinizi çok seviyorum. İyiki varsınız.
Biz bize yeteriz hatta artarız bile.

Yetenekten bahsetmişsin ancak bu güne kadar çıkan yazıların bir tanesinde yaratıcı bir şeyler söyleyebilirmisin. Hep aynı yazılar hep aynı konular. Yani motosiklet camiasında olmayan bir kişi için güzel bir haber olabilir ancak Rüzgarınkızı köşesi yayınlandığı günden bu güne kadar çıkan yazıları ben defalarca başka başka yerlerde okudum.

Gazete dergi vs yazan arkadaşların o heyecanla hep aynı yazıları gönderdiklerini düşündüğünüzde bize çekici bir yanı kalmıyor ki. Örneğin Rauf Gerz gibi kendinden oluşturduğun içine anlamlar kattığın kaç yazın var. Rauf'un yazdığı bir çok yazıyı print edip oturduğum sitenin camlarına asıyorum insanlar okusun, ikitekere karşı belki bir sevgi bağı oluşur diye ancak senin hiçbir yazını koyamadım. Öyle bir içerik yok. Tatlı bir anlatım, espri, makara. (Uçuşa giden motorlar) diye bir yazısı özellikle site ahalisi tarafından çok beğenilmişti. Sitede oturanların %80 i pilot olunca dikkat çekmişti. icon_biggrin.gif

AyşeŞulenin gazetede yazdığı tüm yazıları ben zaten İkiteker'de okumuştum ancak Gazetede bir kez daha okudum. Bana destek olmadınız diyorsun daha nasıl olalım. Defalarca okuduğumuzu senin hatırın için bir daha bir daha bir daha okuduk.

Hatırlıyorum ilk zamanlar arkadaşlar destek için e-mail atın. Yoksa bu sayfa yayın hayatına girmeden son bulacak derken o zaman yeteneklerinin farkında değilmiydin. Yapma AyşeŞule. Hakkı teslim et. Bu gün bu duruma geldiysen buradaki bir çok kişinin sayesinde geldin. Ancak sen bunu da kabul etmezsen biz yine saygı duyarız. Biz herşeyi iyi biliyoruz. Gerçi sende çok iyi biliyorsun ancak sinirlenecek, kızacak, demagoji yapacak hiç bir şey yok. Mutlu kal.


En son SilinmisUye tarafından Çrş Mar 23, 2005 12:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Serrex
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jun 22, 2004
Mesajlar: 542
Nerden: ISTANBUL

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 12:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar daha yeni motor aldım ve bu kaza haberide beni bir hayli sarstı.Vafat eden arkadaşı dolaylı yoldan da tanıyor olsam bu tip kazaları kınıyorum.
Bu ve bunun gibi ülkemizde yaşanan kazaların , eğitimsizlik ve vurdum duymazlık nedeniye hiç azalmadığını hepimiz farkındayız.

Ancak Ayşe Şulenin dediklerine katılıyorum.Bizler Ayşe Şule'yi kurtarıcı yapamayız.Atatürk bile bu ülkeyi vatanın, milletin desteği olmadan kurtaramazdı.
Ayşe Şule konumu itibariyle sesimizi duyarabilcek bir insan olabilir.Bunun yanında bizlerde kendisine yardım edip sesimizi her kitleye ulaştırmasını sağlamalıyız.Biz elimizden geleni yapıpta eğer gereğini Ayşe yapmıyorsa o zaman eleştirimizi yaparız.

Bu konuda lütfen birlik olalım.Burda konuşulanları değerlendirmek yada eleştirmek yerine ne yapabiliriz onu düşünelim.

Saygılarımla
_________________
Serrex
Honda CBF 600 S '06 (Afalina)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Kursad_Oguz
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Nov 22, 2004
Mesajlar: 5

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 12:34 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Uzun zamandır forumları takip ediyorum. yazmamıştım da . burada şunu görüyorum tam yurdum insanı rehaveti..belli bir aşama kaydettikten sonra ne oldum sendromu. Yıllardır gördük göreceğiz de sanırım.. kişisel zorlukların bahane olarak sunulması yanlış. özellikle amatör ruhtan uzaklaşılmamalı...şu satırlardan bunu algılıyorum. (bana Rüzgarın Kızı'nı yazdıran şey bir bu sevdam, " ikincisi de yeteneğimdir!!! ")...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
ruzgarinkizi
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 48

MesajTarih: Çrş Mar 23, 2005 12:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili İkitekerciler, Bir sürü daha önemli mevzuu var.. COlayı uzatmanın bir anlamı yok!!
(Ben kimseye telefonumu verme diye kızmadım SEDAT.. Numaram da değişmedi.. )

Neyse ikitekerden koptuğum doğrudur; sebepleri de, haklısınız, beni ilgilendirir..

Ben nerede nasıl doğduğumu da nereye geldiğimi de çok iyi biliyorum.. Rüzgarın Kızı burada bu sitede ve buradaki insanların desteğiyle büyüdü, otoyaşamda da "yürü be" şeklindeki destekleriniz gerçekten unutamam.. Hiç bir zaman da unutmadım.. (Sedatın itirafına teşekkür ederim hiç yardımda bulunmadım demiş..) Ama işimin profesyonel kısmı yani Rüzgarın Kızı dışındaki kısmı ile ilgili ne motor sevdamın ne ikitekerin ne de başka kimsenin katkısı yoktur.. O ayrı konu.. Ben RK doğmadan önce de dizi çekiyor, tiyatro yapıyordum Sedatcim.. Yiğidi öldür hakkını yeme.. Sen beni RK ile tanıdığın için sonrasında yaptıklarımı fark etmiş durumdasın.. Benim 7 sene önce de çektiğim reklam filmi var, oyun var vs.. Bunu lütfen böyle değerlendirmeyin çok üzülürüm.. Rüzgarın Kızı benim bu siteye üye olurken aldığım nicktir.. Yazmamın sebebi sevdamdır, otoyaşama taşınma dönemimde beni tanıyan tüm ikitekercilerin desteği vardır.. Sağolsunlar...

Yeşimcim doğru bir şey demişsin.. O sayfanın daha iyi olabileceğini biliyorum, tabii ki.. Ve onun için ne durumda yazdığımı izah etmek istedim.. Tüm kalbimle orada daha iyi şeyler yapmak istiyorum ve olacak da.. Eğer tek istediğiniz buysa, benim de demek istediğim destek olarak eleştrelim.. Yani aslında aynı şey için didişiyoruz.. Ama tarzlarımız, yaklaşımlarımız tutmadı.. Varsın tutmasın..

Görüyorum ki ikiteker bana fena kızgın.. Varsın o da öyle olsun.. Sedatcım çok severDİM demişsin.. Ne diyim bilemedim.. Neyse o da öyle olsun..

Siz nasıl isterseniz öyle düşünün.. Siz size yetermişsiniz ya.. Bi de dışlandık yani.. Eyvallah..

Alın bebeklerinizi verşn misketlerimi durumu değil elbette bu.. Ben olduğum yerdeyim, hep de orda olacağım.. Bir mail bir telefon kadar uzağım..

Anlamak isteyen anlasın..

Sevgiler..

Ayşe Şule BİLGİÇ
PS; (İsmimi Ayşe Şule beraber kullanıyorum, aradaki boşluk önemli değil yani sedatcim, beraber olması yeter, bu da yanlış anlaşılmış..icon_smile.gif..)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt