Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 479 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - Motorsiklet Ekipman
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Motorsiklet Ekipman
Sayfa Önceki  1, 2
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Biker_Boyz
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 68
Nerden: istanbul

MesajTarih: Pzr Arl 05, 2004 6:34 pm    Mesaj konusu: Yorum Alıntıyla Cevap Ver

Yorumuma katılacağınızı düşünüyorum. Motosiklet hobisi ne yazık ki pahalı bir hobi. Motosiklet distribütorlerinin satışa sundukları modellerin büyük bir çoğunluğu ülkemizde bulunuyor. Ama iş giyim kuşam ekipman olunca ne yazık ki bu işi yapan insanların maddi imkanları ölcüsünde getirdikleri malzemeler ile yetinmek zorunda kalıyoruz. Yurtdışında giyim kuşam ekipman satışı yapan ( Örneğin Louis, Polo ve Hein Gericke gibi ) firmalara girdiğinizde saatler boyu inceleme yapabileceğiniz sayısız ürünler mevcut. Burada satış yapan insanlara da hak vermek gerek, zira bu hobi son yıllarda bir anlam kazandı. Dolayısı ile eski alışkanlıklar ( Şu ürünü getirmeyelim satılmaz elimizde kalır..gibi ) hala devam etmekte. Umarım en kısa zaman içinde beğendiğimiz almak istediğimiz ürünleri en uygun fiyata satın alırız.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
Numberone
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 06, 2004
Mesajlar: 212
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Pts Arl 06, 2004 12:50 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
Ankarada secenek fazla olmadığı için fiyatların pahalı olduğu saçmalıkdan öte birşey değil!! heleki bunu ankaralı olduğunu düşündüğüm birinin yazması

Kendi şehrini bırakıbda hep istanbula alışverişe gidenler sayesinde ankarada hala istedikleri kadar seçeneği bulamadıklarını hala anlayamadılar. Sanki verdikleri yol parası ve ordaki harcamaları malzerme aldıkları dükkan karşılıyor


ya demek istedigimi tam anlatimadim herhalde. su ana kadarda gidip istanbuldan almadim malzemelerimi. 200 milyonluk birseyi 170 milyona alacam diye istanbulada gitmem zaten.

motor fuarinda kesinlikle daha ucuza satildigida kesin (hersey icin olmayabilir ama bir cok sey icin oyle) hadi ucuz olmasin bir cok farkli seyi karsilastirma ve zevkine, butcene gore secme imkaninin olmasi. motor fuarina gitmisken hadi bulamadin gider bakarsinda oradaki dukkanlara, buradakilerinide biliyorsun, uygun birsey alirsin. parca parca alacaksa tabiki gidip ankarada buldugu en uygun seyi sececek. bir kask icin istanbula gidilmez.

ankarada istedikleri secenegi bulmama konusundada, evim efeye yakin olmasi dolayisi ile ayda bir mutlaka ugruyorum ve defalarca soyle birsey lazim getirin alicam dememe ragmen gelmiyor. riderida 4-5 defa gittim ama secenek yonunden az hatta bana olan birsey bulamadim. bana hep bir hafta sonra gelecek dediler durdular.

tabiki ankarada herseyin bulunmasini isterim ama musteri olsunda sonra getirelim gibi duz bir mantigida kabul etmiyorum. burada musterimi pazari olusturup firmayi olusturmali yoksa firmami kendi musterisini olusturmali sorusu cikiyor. ustelik olusan bir pazar hatta hazir musteri oldugunda bile umursadiklarini cok soyleyemeyecegim. bu durumda bende kendime uygun bir yer ararim kendi ihtiyaclarima uygun. sonrada bana zaten adamlarin musterleri yokki dogru duzgun diye bir mazaret one suremezsiniz. ankarada varmi bana en az 3-4 cesit farkli secenek sunacak bir yer. varsa ben bundan sonra gider ordan alisveris yaparim. seceneklerimi inceler ona gore alirim. ama musteri gelsin getiririm mantiginida kabul edemeyecegim. onlardan isteyecegiz adamlar bir siparis icin getirmediklerinden bekleyecegim sonra gelecek te ben alacagim. madem bekledim biraz daha biriktirir seceneklerimi inceler alirim. ustelik katolaglarda hersey cok guzel ama gelince beklediginizden cok farkli seylerlede karsilasabiliyoruz kullanisli olmuyor, bize uygun dedigimiz sey uygun olmuyor vs. vs.

neyse en azindan ankarada motor sayisinda artis var, yeni yasayla daha artar adamlarda buna gore herhalde seceneklerini genisletirler bizde bu dertten kurtuluruz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
blackman
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Oct 07, 2004
Mesajlar: 1
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Prş Ksm 30, 2006 10:30 pm    Mesaj konusu: BALAKLAVA Alıntıyla Cevap Ver

Balaklava arayan arkadaşlar!
İtalya ve Almanya yapmış olduğumuz Lycralı çok ince malzeme ve dikişli süper kalite ihracattan artan balaklavalar elimizde bulunmaktadır. Arzu eden arkadaşlara 9,50YTL+Kargo ücreti ile gönderebiliriz.

Selamlar
Blackman
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
torcemo
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Apr 26, 2005
Mesajlar: 35

MesajTarih: Prş Ksm 30, 2006 11:20 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
Balaklava arayan arkadaþlar!
Ýtalya ve Almanya yapmýþ olduðumuz Lycralý çok ince malzeme ve dikiþli süper kalite ihracattan artan balaklavalar elimizde bulunmaktadýr. Arzu eden arkadaþlara 9,50YTL+Kargo ücreti ile gönderebiliriz.


Bu urune ait resim eklerseniz, almayı düşünen kişiler için daha bir belirleyici olur...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt