Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 561 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - 9 Ekim !
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

9 Ekim !
Sayfa Önceki  1, 2
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SilinmisUye
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 2071

MesajTarih: Çrş Eyl 22, 2004 1:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sinanozgen demiş ki:
En son "motosikletleri farkedin" dedigimizde farkettiler, ve de vergi koydular. Bakalim bu sefer neyimizi bulacaklar icon_wink.gif


Sinan'ın yazdığını görünce bir an o gün aklıma geldi. Aynı şekilde Trafikte bizde varız bizide farkedin geçişinde çok sevdiğim Suphi Bediz abimiz aynen şöyle demişti, Arkadaşlar konuyu kaşımayın adamlar bizden bi haberler zaten yarın bir şeyi çakarlar bize ve aynen yukarıda dendiği gibi bizi gerçekten farkedip vergiyi koydular. Bu defa bakalım neyi koyacaklar. Çok merak ediyorum. Orada olacağım ancak bir şey koyacaklarından da adım gibi eminim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 3352
Nerden: New York

MesajTarih: Çrş Eyl 22, 2004 3:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Airport yanitin icin tesekkurler...Tekrarlayayim dedim...




Toplanma Tarihi: 9 Ekim Cumartesi
Saat: 10.30
Buluþma Noktasý: Kadýköy Belediye Otopark, Salý pazarý
Program: 10.30'da Kadýköy'de buluþma. Boðaziçi Köprüsü'nden geçiþ. Parkorman'a varýþ. Basýn Toplantýsý


Daha fazla bilgi icin

http://www.motorturk.net/9_ekim.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
TheRockNRoller
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Jun 21, 2004
Mesajlar: 85

MesajTarih: Çrş Eyl 22, 2004 4:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar.
Bu akşam çenem (pardon ellerim ve klavyem) düştü, sürekli yazıyorum.. Koptum gidiyorum.. icon_smile.gif)

Arkadaşlar, sevgili motorcu dostlar, sürekli bir şeyler yapmaya; sesimizi uzaklara duyurmaya çalışıyoruz ancak hep "yarım yamalak" yapıyoruz; sonuç alamıyoruz maalesef. Bizi kimse duymuyor; ya da kaale almıyor.

Şimdi geçiş yapıyoruz, ne güzel, bir mesaj ileteceğiz. Ancak işin bir de diğer yönleri var. Bu adamlar bu mesajı almak istemiyor olabilirler; gazetede, tv'de yayınlansa bile kafalarını çevirebilirler. Peki ne yapmak gerek?

Katılımcı/Tecrübeli üyelerden, Moderatör'den ricam; önce hedef e-posta adresleri belirleyelim. Kimdir bunun sorumlusu, T.C. Karayolları, Ulaştırma Bakanlığı, Başbakanlık. Esas alıcı onlar olmak üzere, bilgi için bölümüne de Cumhurbaşkanımız, TRT, basın/yayın organları, kısaca Allah ne verdiyse çok okkalı, ağır başlı, hedef odaklı bir e-posta döşeyelim. (Bunun taslağını ben yazarım). Sonra da bu metni anasayfaya koyalım, tüm üyelerden de belirlenmiş adreslere e-posta bombardımanı rica edelim.

Buradaki en önemli hususlardan birisi de şu: Sadece kendimizin bu iletiyi yollaması (üç bin küsur kişi yollasa bile!!) asla yetmez. Her bir üye en az iki arkadaşını daha kendine destek mahiyetinde bu iletiyi göndermeye ikna etmelidir ki gerçek anlamda bir "patlama" yaşansın.

Sonra da ellerimizi kavuşturarak seyredelim olacakları. Bakın bakalım o ücretler nasıl değişiveriyor, nasıl güncelleniyor..

Şimdi diyebilirsiniz ki kardeşim burada işler böyle gelmiş böyle gitmektedir; bir şeyin değişeceği yok; inanın ben bu yöntemle; yani sadece e-posta ile belediyelere nice asfaltlar yamattım, çukurlar kapattırdım, yollar açtırdım hatta inanmayacaksınız belki ama kaçak yapılar bile yıktırttım. icon_eek.gif

Ne dersiniz, mantıklı geliyor mu?
Var mısınız?
icon_wink.gif

Yazın, tartışalım..

Syg.,
UA
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
gultekboz
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Mar 19, 2004
Mesajlar: 20
Nerden: DENİZLİ

MesajTarih: Prş Eyl 23, 2004 9:23 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili dostlar tek başına dahi insan bazı yanlışları düzeltebiliyor.
Ben Eczacıyım meslek olarak başımdan geçen bir olayı anlatayım ;
resmi kurum çalışanları(memurlar)sağlık karnesiyle ilaç aldığında eczaneye toplam bedelin %20 'sini katılım payı olarak eczaneye ödüyorlardı(eczacılar arası rekabetten dolayı ödemiyorlardı yasal uygulama değil çok sorunlar çıkmıştı).2003 Yılı maliye bütçesi kabul edilip resmi gazete yayımlandıktan sonra bu katılım payı dediğimiz olayı memur vatandaşın ilaç aldığı eczane tarafından her ay liste halinde maliyeye bildirilmesi ve maliyenin de direkt olarak maaştan kesmesi ve eczaneye ödemesi şeklin de çözümlendi ve memur-eczacı arasında o ilacın alınması sırasında direkt para alışverişi olmayınca rekabet olayı daortadan kalktı.Ancak Ziraat Bankası çalışanları ise farklı bir statüye sahip oldukları için kendilerince uygulamayı deldiler,ve eski sistemden işlemeye devam etmekte ısrar ettiler,rekabetten dolayı da malesef bu durum bazı meslektaşlarımızın işine geldi ve hiç kimse de yarayı kaşımadı.Resmi gazete yayımlandığında benim gözüme Ziraat Bankası personelinin de bu yeni kategoriye girebileceyini anlar gibi oldum ki resmi gazeteyi okuyanlar bilirler hiçbir şey anlaşılmasın diye yazıldığı için bazı şeyleri gözden kaçırmak çok kolaydır,bunun üzerine önce Ziraat Bankası İlçe Müdürüne resmi yazı yazdım ki olay resmiyet kazansın aksi taktirde sözlü diyaloglarda kıvırtması kolay oluyor karşı taraf için,resmi yazı sonucu onlar bizim bildiğimiz doğru dediler,daha sonra,ilde ki merkez şube ardından Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü,ayrıca bizim Eczacılar Odası,Ankara Eczacılar Birliğine faxlar çektim,yaklaşık bir ay kadar sonra da benim savunduğum uygulamanın doğru olduğuna karar verdiler ve TÜM TÜRKİYE'deki Ziraat Bankası Şubeleri yeni uygulamaya başlamak zorunda kaldılar.Türkiye'deki eczacı sayısının 22,000-olduğunu ve bunların hiçbirisinin de bu olaya karışmamış olmasına rağmen bazen tek başına da insan birşeyleri çözebiliyor.Herzaman bukadar şanslı olmaya biliriz belki ama olsun alttabanı çektiğimiz bir kaç faxın parası boşa gider belki ama ya tutarsa!!..
Bu olaydan benim kazancım ne oldu onu da söyliyeyim,artık Ziraat Bankası personeli benden ilaç ALMAMAYA başladı.Olsun bazı şeyleri düzeltmek için bazı eziyetlere katlanmak gerekiyor.
Kusura bakmayın mesleki bir olayla meşgul ettim ama bence olayların üstüne giderken şu kadar kişi olalım diye değil,gerekirse olduğumuz kadar kişiyle gidelim olursa ne ala,olmazsa başka yerlerden bastırmaya çalışırız.
Şuan da yapılabilecek en güzel şey nereye fax,e-mail bombardımanı yapılacak onun adres ve numaralarını bulup burada yayımlayarak iin bir köşesinden başlamak.İstanbul'a gelebilme şansımız olmadığı için buradan bir destek vermeye çalışırım.
Uzun oldu kusura bakmayın
gultekboz/Denizli
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
armi
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Apr 19, 2004
Mesajlar: 153
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Çrş Ekm 06, 2004 7:45 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

3 Günümüz kaldı... Tekrar bir hatırlayalım dedim... icon_cool.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Goblin
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 25, 2003
Mesajlar: 869

MesajTarih: Çrş Ekm 06, 2004 8:13 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gultekboz demiş ki:
Bu olaydan benim kazancım ne oldu onu da söyliyeyim,artık Ziraat Bankası personeli benden ilaç ALMAMAYA başladı.Olsun bazı şeyleri düzeltmek için bazı eziyetlere katlanmak gerekiyor.

Hocam, paylaştığınız için çok teşekkürler. Elinize sağlık, harika bir iş çıkarmışsınız. Bazen insana bir bıkkınlık, "Allahından bulsunlar", psikolojisi hakim oluyor, üşengeçliği atıp da sorunu çözmek için birşey yapmıyor. Siz hem bunu yenip hem de Türk bürokrasisinin hakkından gelmişsiniz. Kısmet olur da Denizli'ye yolumuz düşerse, görüşmek dileğiyle.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TANGO1
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Oct 05, 2004
Mesajlar: 3

MesajTarih: Çrş Ekm 06, 2004 2:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ARKADASLAR,

ZAMAN BİRLİK OLMA ZAMANI,
İZMİRDEN 3 MOTOR İLE GELİYORUZ

BİRLİKTEN KUVVET DOGAR.

SEVGİLER

SERHAT KILAVUZ

0 536 822 55 56
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
sbank
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Non 0, 0000
Mesajlar: 607

MesajTarih: Çrş Ekm 06, 2004 5:32 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili Arkadaşlar,
İlk defa olarak sesimizi toplu halde duyurmamıza yönelik bir fırsat. ne organizasyonu düzenleyen ve de kim tarafından düzenlenmiş vs hiçbirşey umurumda değil. Basında tanıdığı olan tüm arkadaşlara sesleniyorum. Bu etkinliği ne olur akşamında ve ertesi gün yazılı ve görsel basına taşıyabilecek tüm imkanlarınızı ortaya koyun. Ben bu konuda tanıdığım bildiğim herkese duyurmak için elimden geleni yapıyorum.
Tüm İkiteker camiasındaki arkadaşlarıma sesleniyorum. Ne olur katılım yapın ki sesimiz duyulsun. Lütfen zaman ayırın. İzin alın. Bahane uydurun. Ama birlikte olalım. Bu öyle bir başlangıç olsun ki ses getirsin. Bundan sonrada bizden gelen sese biraz daha fazla kulak verebilsinler. Herşeyin bir başlangıcı vardır. İşte ne güzel bir fırsat. Bunu hep beraber bir şenlik havasında değerlendirelim ve ne olur toplu sürüş esnasında dikkatli olalım. Birbirimizi kollayalım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tiger
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 14
Nerden: İZMİR

MesajTarih: Prş Ekm 07, 2004 9:08 am    Mesaj konusu: Sesimizi toplu halde duyurmamıza yönelik fırsat ! Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili arkadaslar Kenan'ı yarışırken seyretmek muhteşemdi. Hele podyumda Türk bayrağını dalgalandırması bizi çok gururlandırdı. Şunu söylemek isterim ki Avrupa'da inanılmaz motosikletçi var. İzleyicilerin motosikletlerini gördüğümde dehşete düştüm. Binler, yüzbinler değil, milyonlarcaydı. Abartmıyorum. Kenan'a takımı da çok değer veriyor. Yarışta da team manageri, kendini riske atma dediği için güle oynaya 3. oldu.
Federasyonumuz çok yeni olmasına rağmen, Kenan'ın başarısını Türkiye'de duyurmak istedi ve yanımızda oldukça kalabalık basın gurubunu götürdük. Buna rağmen Türkiye'nin motosiklet sporuna verdiği önemi görüyorsunuz. Ulusal basının bazıları konuyla biraz ilgilendi. Onlar için futbol, basketbol, atletizim ve otomobil sporları daha ilginç. İşte o yüzden de bizim Ülkemizde milyonlarca motosikleti birarada görme hayalimize epey var. Dolayısıyla birbirimize çok iyi kenetlenmemiz ve sesimizi duyurmamız gerekiyor. Istanbul'a indiğimizde basın oradaydı. Ancak motosikletli arkadaşlarımızdan Kemal Merkit, Kutlu Torunlar ve Kenan'ın Adapazarı'ndan gelen 6-7 arkadaşı dışında (Uğur'da mutlaka oradaydı ama kendisini tanımadığım için merhaba diyemedim) kimse yoktu. Bu da çok üzücü. Artık basına serzenişte bulunmayacağım. Çünkü bu kadar önemli bir olayda, hazır fırsat varken kendimizi gösteremedik. Internet üzerinde motosikletçiler olarak oldukça faaliz. Ama kendimizi diğer alanlarda da faal tutmamız gerekiyor. Umuyorum 9 Ekim'deki Motosikletleri farkedin hareketi kalabalık olur. Yine umuyorum 10 Ekim'de Motokros yarışında FIM komisyonuna kendimizi gösterebiliriz. Eğer başarırsak önümüzdeki yıl Avrupa Motokros Şampiyonasının bir ayağı Ülkemizde yapılacak. Ayrıca 2005 sezonu F1 pistinde yapılmak üzere Avrupa S.Stok yarışı için yedek Ülke olarak müracat ettik.
Aksilik olmaz ise 23-24 Ekim Izmir yarış pistindeki organizasyonda Süper Moto yarışında Kenan'ı izleme fırsatımız olacak.
Bu fırsatları değerlendirelim ve 9 Ekim'de bütün motosikletçileri birarada görelim.
Daha nice başarılara,
Müge Polatkan Kılavuz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
TheRockNRoller
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Jun 21, 2004
Mesajlar: 85

MesajTarih: Prş Ekm 07, 2004 2:32 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Umalım ki cumartesi sabahı hava güzel olsun.
Çok güvendiğim meteoroloji siteleri "açık güzel, 18-20 derece" diyor ama hava bu, belli de olmaz..[Global Isınma]

Haydi, hep beraber "güzel hava" duasına..
icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Svg. & Syg.,
TheRR_UA
HondaMagnaVF750C
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
khufu
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jun 27, 2004
Mesajlar: 108
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Prş Ekm 07, 2004 2:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben birşeyi anlamak istiyorum arkadaşlar. Neden Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçiyoruz. Tam tersini yapsak ya amaç köprü geçiş ücretlerini protesto etmek değil mi? Gerçi inşallah orada (Allah ömür verirse ve Hava şartları müsade ederse) olacağım. Benim ki sadece bir soru... Oyun bozanlık kesinlikle yapmayacağım.
_________________
Ufuk/Trabzon>>Keşan>>İzmir>>İstanbul

Dünya yaşamaya değer,canımızın kıymetini bilerek...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
aliberkay
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Jul 05, 2004
Mesajlar: 43
Nerden: istanbul

MesajTarih: Prş Ekm 07, 2004 8:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

güzel soru! icon_rolleyes.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
Memet
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 10, 2004
Mesajlar: 324

MesajTarih: Cum Ekm 08, 2004 5:43 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

khufu demiş ki:
Ben birşeyi anlamak istiyorum arkadaşlar. Neden Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçiyoruz. Tam tersini yapsak ya amaç köprü geçiş ücretlerini protesto etmek değil mi? Gerçi inşallah orada (Allah ömür verirse ve Hava şartları müsade ederse) olacağım. Benim ki sadece bir soru... Oyun bozanlık kesinlikle yapmayacağım.

Aktivite sonrasi ParkOrman'a gitmek lazim, ondan icon_confused.gif
_________________
05' FZ6 Fazer
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Roadrunner
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 02, 2003
Mesajlar: 356

MesajTarih: Cum Ekm 08, 2004 2:34 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yarın 9 Ekim bir hatırlatayım dedim. icon_razz.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Goblin
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 25, 2003
Mesajlar: 869

MesajTarih: Cmt Ekm 09, 2004 8:48 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Biiiiiip, biiiiip, biiiuuuuup, biüeüeüüüp....vrnnn, vrnnnn, büüüüüüüp.

Ankara'dayız diye katılmayalım mı yani. icon_wink.gif Hepinize iyi eğlenceler dostlar. Aman sıkışıklıkta birbirinize değmeyin de. Akşama resimleri bekliyoruz ona göre.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt