Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 558 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - Muhteşem Süleyman 'a Şok Ceza !
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Muhteşem Süleyman 'a Şok Ceza !

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
senolsel
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 25, 2003
Mesajlar: 1119
Nerden: Kükürtlü - Bursa

MesajTarih: Cmt May 01, 2010 4:30 pm    Mesaj konusu: Muhteşem Süleyman 'a Şok Ceza ! Alıntıyla Cevap Ver

Tahkim Kurulu, Motosiklet Yarışçıların Federasyonu Başkanı Muhteşem Süleyman 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi. Dünya Motokros Şampiyonasıda Petrol ofisi çadırına girerek etrafı dağıtan Yarışçıların Başkanı Muhteşem Süleyman, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüün incelemesi sonucu Tahkim Kurulua sevk edildi. Kurul ise dosyayı inceleyip, Muhteşem Süleymana 3 ay ceza verdi.Muhteşem Süleyman , ayrıca başkanlık koltuğunu da kaybetti.

Tüm Motosiklet camiasına hayırlı olsun.

Kaynak: Milliyet
_________________
Saygılarımla
Şenol SEL
O.M.M. Gold Member


Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın.
“Beyninin beş saniye önce olmadığı yere asla motorunu götürme”

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
senolsel
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 25, 2003
Mesajlar: 1119
Nerden: Kükürtlü - Bursa

MesajTarih: Cmt May 01, 2010 5:07 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Motor Delisi Motosiklet Kulübü Başkanı Hakan Dinçer' den alıntı

Uzun zamandır motosiklet sporunun hak ettiği şekilde yönetilmediğini en güçlü şekilde haykıran bir kurum olarak GSGM nin vermiş oldugu ve tahkim kurulu tarafından onaylanan bu cezayı yerinde buluyorum.
Geçtiğimiz günlerde GSGM Teftiş Kurulu Müdürü ile yaptığımız temasta 1 yıldır oluşturduğumuz kalın bir dosyayıda avukatımız aracılığı ile "inceleme" talebiyle sunmuştuk.
Motor Delisi Spor Kulübü, bazı sporcuların , bazı kulüplerin susuturulduğu, sindirildiği ve lisans iptali tehditiyle savurulduğu bir ortamda dayatma cezaya rağmen dimdik durup yanlışları söyleyebildi.

Gelinen bu nokta TÜRK MOTOSİKLET CAMİASI için artık sıçrama zamanın başladığının bir habercisidir.
Yukarda Milliyet Gazetesinin resmi web sitesinde yaptığı haberi uzun zamandır takip ediyor ve tahkim kurulunun kararını bekliyorduk. GSGM nin başlatmış olduğu incelemenin dışında henüz işleme konulmayan kulübümüzün incelem talebinde yer alan 10 larca olay var...

Şahsi düşünceme göre MOTOSİKLET işinden para kazanan, bu işin ticaretini yapan bir insanın zaten "Başkanlık" yapması anormal bir durumdur..Çünkü ister istemez bu insan sahip olduğu yetkileri ticari çıkarları, şahsi hırsları için kullanabilir. Dünden beri birçok kulüp yöneticisi ve bazı TMF temsilcisi ile görüşmelerde bulunuyoruz..
Şimdi önümüzdeki süreçte ne mi olacak ? Bir kere Süleyman MEMNUN un yerinde ben olsam bugün, hemen, istifa ederim.Çünkü bir federasyon başkanının "HAK MAHRUMİYETİ" cezası alması Türkiye de bir ilk..Bugüne kadar hiçbr federasyon böyle bir ithamla sarsılmadı. Zaten disiplin yönetmeliğine göre verlen bu cezadan sonra GENEL KURUL yoluda açılmıştır. Kulüpler Birliği olarak bundan böyle birlik-beraberlik içinde çok sevdiğimiz bu sporun en iyi şekilde yönetilmesi için çalışmalrı başlatacağız...
TMF Yönetim Kurulu acilen toplanıp kararın gereği yeni (geçici ) bir başkan atayarak GENEL KURUL sürecini başlatmalı. Tabi bu arada bizimde verdiğimiz inceleme dosyasında yer alan olaylarla ilgili sorumlu olan kişlerinde ceza alması için gereken girişimlerde bulunacağız.



CEZAYI GEREKTİREN OLAYI HATIRLAYALIM:

"Bilindiği gibi Dünya Motokros şampiyonasının bir ayağı 11-12 Nisan tarihlerinde Istanbul’da gerçekleşmiştir. Ne yazık ki bu dünyanın önemli organizasyonunda yarışın kendisinden çok Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Süleyman Memnun’un yarattığı terör konuşulmaktadır. Ülkemizin bu önemli kurumunun başına Süleyman Memnun yakışmamaktadır.

Olayı kısaca özetlemek gerekirse; Dünya Motokros Şampiyonasının ana sponsorlarından biri olan KTM firmasının Türkiye distribütörü Spormoto’ya, KTM’nin şampiyona organizatörü Youthstream ile yaptığı anlaşma doğrultusunda, organizasyon tarafından 50 metrekarelik bir çadır tahsis edilmiştir. Padok alanına Youthstream tarafından kurulan bu çadırda Spormoto’nun motosiklet sergilemek, KTM ürünleri satmak, dağıtmak, yarışçılarla imza seansı düzenlemek gibi faaliyetlere hakkı vardır. Bu verilen hak doğrultusunda Youthstream’in kurmuş olduğu çadıra bir kısmı doğrudan KTM Avusturya‘nın olan malzemeler ile yerleştik.

Daha sonra Youthstream’in bir görevlisi Türkiye yarışında padok alanının normalden çok uzağa kurulduğunu ve padok girişi konusunda da bir yanlış uygulama yapıldığını, padok girişinin serbest olması gerekirken kapıdaki güvenliğin insanları yanlış yönlendirmesi nedeniyle yeterli izleyeci trafiğinin oluşmadığını söyledi. Çadırımızı daha iyi bir yere taşımayı önerdi. Biz bu öneriyi kabul ettikten sonra, Youthstream görevlileri tum malzemeyi gene kendi karar verdikleri bir bolgeye kurdular ve malzemeleri yerlestirdiler. Bir sure sonra Youthstream’den bir gorevli geldi ve çok özür dileyerek, çadırı yanlış yere kurduklarını, gene kendilerinin biraz daha geride bir noktaya taşıyacaklarını söyledikleri sırada Süleyman Memnun, “ Çabuk burayı boşaltın, defolun buradan, istemiyorum sizi burada, hemen buradan gidin!” şeklinde bağırarak standımıza girdi ve motosikletlerimizden birini tekmeleyerek yere devirdi. Kendisi ile herhangi bir diyaloğumuz olmadı. Zaten Youthstream görevlisi ile şaşkınlıkla birbirimize baktık. Bu arada Süleyman Memnun koşar adım oradan uzaklaştı. Daha sonra öğrendiğimiz, milli sporcularimiz Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar’ın kamyonetine de bir kaya parçası fırlatarak saldırıda bulunmuş ve araca büyük hasar vermistir. Biz Jandarma’yı çağırarak Süleyman Memnun’dan davaci olduğumuzu belirttik e ifade verdik.

Bu saldırının hiç bir haklı nedeni olamaz. Süleyman Memnun nasıl bir insan olduğunu bu davranış şekli ile göstermiştir. Bu kişinin motosiklet federasyonu başkanı seçilebilmesi hepimizin ayıbıdır. Bu yanlışı bir an önce düzeltmemiz gerekir. Süleyman Memnun’un davranış bozukluğu artık hem adli hem de klinik olay haline gelmiştir.

Bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren Süleyman Memnun, değil motosiklet federasyonu, herhangi seçkin bir organizasyonun içinde veya yönetiminde kesinlikle bulunmamalıdır. Motosiklet federasyonu başkanının asıl görevi motosiklet sporunu geliştirmek ve sporcuyu kucaklamak, motosiklet sporunun temeli olan sektör için olumlu faaliyetlerde bulunmaktır. Böyle bir federasyon başkanı, hem motosiklet sporuna hem de Türkiye’nin uluslararası organizasyonlarda temsiline zarar verecektir. En kısa zamanda istifa etmesi veya görevinden alınması gerekmektedir.

Kaynak: Vedat Kurşun Motoron Dergisi"



Haberin ilk kaynağı Milliyet Gazetesinin internet sitesidir.


http://www.milliyet.com.tr/haber-tur...21/default.htm


http://motoron.com.tr/1573-suleyman-memnuna-sok-ceza!.aspx
_________________
Saygılarımla
Şenol SEL
O.M.M. Gold Member


Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın.
“Beyninin beş saniye önce olmadığı yere asla motorunu götürme”

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
KARADAYI
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 07, 2006
Mesajlar: 556
Nerden: izmir

MesajTarih: Cmt May 01, 2010 5:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En tepedeki adamdan böyle bir davranış.NO COMMENT!!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
kdalak
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 30, 2007
Mesajlar: 599
Nerden: İzmir

MesajTarih: Cmt May 01, 2010 9:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu ülkede zaman zaman iyi şeyler de oluyor demeki. Şimdi sıra birlik olup ortak bir yönetim oluşturup, tüm motosiklet severler olrak gereken desteği vermek. Şimdi sıra bu iş nasıl yapılırı diğer federasyonlara da göstermek.
_________________
NC700X
Oooohhh suyundan da koy.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Eylul
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Jul 19, 2005
Mesajlar: 86
Nerden: 35.5

MesajTarih: Pzr May 02, 2010 12:11 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Motosiklet sporu açısından güzel gelişme. İnşallah daha kötüsünü seçmezler...
_________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Eylul CAT BBS - HiTNet: Hi Türkiye Network
http://cayka.blogspot.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
memomemo
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 04, 2006
Mesajlar: 435
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Pzr May 02, 2010 6:10 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sonunda iyi bir haber. Ne zaman ulkenin adi gecse arkasindan mutlaka kotu haberler geliyor. Bu isin bu sekilde sonuclanmasina gercekten cok cok mutlu oldum ve acikcasi sasirdim. Birseyler duzelecekse bu cok guzel bir baslangic.


Alıntı:
Eylul
PostPosted: Sun May 02, 2010 10:11 am Post subject:
Motosiklet sporu açýsýndan güzel geliþme. Ýnþallah daha kötüsünü seçmezler...



3-4 dunya kupasi oynamis ve birkac defa federasyonun gazabina ugramis eski bir 3 Bant Bilardo sporcusu olarak soyleyebilirim ki, genelde daha kotusunu seciyorlar Eylul.. icon_biggrin.gif

Saka bir yana ben oldukca umutluyum. Hayirli olmasi dilegiyle..
_________________
05 KTM DUKE II
06 KTM 990 ADVENTURE
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Cloud
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Sep 16, 2006
Mesajlar: 558
Nerden: Yaşayan Ölüler Ülkesi

MesajTarih: Pzr May 02, 2010 3:03 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bayanlar ve Baylar, Süleyman Memnun binayı terk etti! icon_twisted.gif
_________________
Göremiyor musun? At gözlüklerini çıkartmayı dene!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ilyada
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: May 05, 2004
Mesajlar: 1614
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Pzr May 02, 2010 3:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

memomemo demiş ki:


3-4 dunya kupasi oynamis ve birkac defa federasyonun gazabina ugramis eski bir 3 Bant Bilardo sporcusu olarak soyleyebilirim ki, genelde daha kotusunu seciyorlar Eylul.. icon_biggrin.gif

Saka bir yana ben oldukca umutluyum. Hayirli olmasi dilegiyle..


Sizdeki daha kötüler ne yapıyordu ? Bilardo sopasını kapıp millete mi dalıyordu ? icon_biggrin.gif Yok canım daha neler.

Fuleyman bambaşkadır..
_________________
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
mesutkorkmaz
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 12, 2008
Mesajlar: 226
Nerden: Ankara

MesajTarih: Pzr May 02, 2010 7:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilyada demiş ki:

Sizdeki daha kötüler ne yapıyordu ? Bilardo sopasını kapıp millete mi dalıyordu ? icon_biggrin.gif Yok canım daha neler.

Fuleyman bambaşkadır..


Bambaşkaydı demek istedin galiba Cem. "di" li geçmiş zaman oldu artık icon_smile.gif
_________________
Mesut KORKMAZ
BMW F650GS
05324625892
www.msttech.biz
www.mesutkorkmaz.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Eylul
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: Jul 19, 2005
Mesajlar: 86
Nerden: 35.5

MesajTarih: Pzr May 02, 2010 11:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

memomemo demiş ki:
3-4 dunya kupasi oynamis ve birkac defa federasyonun gazabina ugramis eski bir 3 Bant Bilardo sporcusu olarak soyleyebilirim ki, genelde daha kotusunu seciyorlar Eylul.. icon_biggrin.gif

Saka bir yana ben oldukca umutluyum. Hayirli olmasi dilegiyle..


İnşallah diyorum. Geçen seçimde çok ümitliydim ben değişeceğinden. Hatta "içeriden" iyi haberler yazılıp çiziliyordu forumlarda. Baya ümitlenmiştim yani:)

En azından "Ben sadece yarış düzenlerim!" diyen -ama onu bile yapamayan- biri gelmesin o bile yeter bana:)
_________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Eylul CAT BBS - HiTNet: Hi Türkiye Network
http://cayka.blogspot.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
highwayeagle
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 28, 2005
Mesajlar: 137
Nerden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: Pts May 03, 2010 6:00 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu yüzsüz 3 ay sonra görevine geri döner kaldığı yerden devam eder.
Ülkemizdeki koltuk sevdası ne menem birşeyse bir oturan anasına sözsen birdaha kalkamıyor o koltuktan
_________________
Yolunuz Açık, Şansınız bol olsun
_______________________________
Murat TUĞTEKİN
BMW R1150 GS ADVENTURE
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
memomemo
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Nov 04, 2006
Mesajlar: 435
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Pts May 03, 2010 9:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
ilyada Posted: Mon May 03, 2010 1:56 am Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

memomemo wrote:


3-4 dunya kupasi oynamis ve birkac defa federasyonun gazabina ugramis eski bir 3 Bant Bilardo sporcusu olarak soyleyebilirim ki, genelde daha kotusunu seciyorlar Eylul..

Saka bir yana ben oldukca umutluyum. Hayirli olmasi dilegiyle..


Sizdeki daha kötüler ne yapýyordu ? Bilardo sopasýný kapýp millete mi dalýyordu ? Yok caným daha neler.



Yok bizimki Süleyman kadar içi dışı bir değildi. Istaka kapıp dalmak falan biraz erkeklik ister..Daha bir sinsi takılıyordu.. icon_biggrin.gif


Alıntı:
Eylul Posted: Mon May 03, 2010 9:27 am Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

memomemo wrote:
3-4 dunya kupasi oynamis ve birkac defa federasyonun gazabina ugramis eski bir 3 Bant Bilardo sporcusu olarak soyleyebilirim ki, genelde daha kotusunu seciyorlar Eylul..

Saka bir yana ben oldukca umutluyum. Hayirli olmasi dilegiyle..


Ýnþallah diyorum. Geçen seçimde çok ümitliydim ben deðiþeceðinden. Hatta "içeriden" iyi haberler yazýlýp çiziliyordu forumlarda. Baya ümitlenmiþtim yani:)



Eminim ki Türkiye'deki motosiklet camiası kaliteli başkan adaylarını rahatlıkla çıkarabilir kendi içerisinden. Umarım iyi şeyler olur..
_________________
05 KTM DUKE II
06 KTM 990 ADVENTURE
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
deadline
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Oct 20, 2008
Mesajlar: 232

MesajTarih: Pts May 03, 2010 1:13 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bölge İdare Mahkemesine dava açıp yürütmeyi durdurma çıkarabilir.

Gerçi Tahkim'in kararları kesin ve zaten hukuki bir organ olduğu için idare mahkemesi yolu denenebilir mi bilmiyorum.

Özerk federasyon yapısına gelince...

Sistem körler ile sağırlar birbirini ağırlar yapısına dönüşmüş maalesef. Oligarşik bir yapısı var. 2 grup oluşuyor, a'dan yana olanlar, b'den yana olanlar(a ya karşı olanlar da diyebiliriz). Seçimi a kazanırsa kendisine yakın kişi ve grupları kollayıp onlara avanta dağıtarak (başka türlü fasaryadan motosiklet spor klübünün göstermelik zamazingosumsu yarışlarıyla tekrar federasyon delegeliğini kazanması imkansız) b yi destekleyenleri ezmeye, sindirmeye çalışıyor. b kazanırsa durum farklı olmuyor tabii ki. Bu defa onlar kendi gruplarını kollayıp diğerini ezmeye çalışıyor.Neden? Toplu yaşama kültürümüz olmadığı için. Hayatta kalabilmenin tek yolunu beraber çalışıp pastayı büyütmek ve herkesin karnının doyması olarak değil, her koyunun kendi bacağından asılacağı kültürüyle formatlandığımız için.

Peki herkes bu ülkede niye federasyon başkanı olmak için kasıyor?

1. Ekonomik güç: Tüm spor dallarına inanılmaz büyüklükte para akmaya başladı. Sponsorlar hem sayı hem de bütçe olarak arttı. Bu durumda başkanlık gibi karar mekanizmasının tepesi önemli bir hale geliyor.
2. Siyasi güç: Sonuçta siyasi ağın içerisine giriyor ve ilişkiler yumağını geliştiriyorsunuz. Yine siyasi-ekonomik ilişkileriniz gelişiyor, federasyonun imkanlarıyla siyasi mekanizmaya güç ve para aktarma şansınız artıyor.
3. Medyatik güç: Kendi işiniz veya isminiz çerçevesinde büyük tanıtım ve reklam şansınız oluyor. Bu şansı iyi değerlendirirseniz kendi işinizde binlerce lira harcayarak yapamayacağınız reklamı bu sıfatla rahat rahat yapabiliyorsunuz.

Yani spor federasyonu da kapitalizmin dişlileri arasında bir güç ve para oyunu haline geliyor ve vıcık vıcık ilişkiler, kirli politikalar ve amansız savaşlar gırla gidiyor.

Sonuç: tüm koyunlar kendi bacağından asılıyor gerçekten, istisnasız olansa hepsinin kasap bıçağından geçeceği, hiçbirinin gerçekte kurtulamayacağı...
_________________
En büyük düşmanınız kendi fikirleriniz, kendi cehaletiniz, kendi egonuzdur
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
kunduz
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jun 23, 2005
Mesajlar: 2823
Nerden: İSTANBUL

MesajTarih: Sal May 04, 2010 7:48 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TMF seçimlerinden hemen sonra siteye şunları yazmıştım.

kunduz demiş ki:

...
Kulüplerden 102 delege ve resmi 32 delegeden toplam 109 delege seçim anında hazır bulundu ve oyunu kullandı. Çıkan oyların 65'i Süleyman Memnun, 44 tanesi (biri geçersiz) Mehmet Binli'nin lehine idi.

Bir kulüp seçimde 1 delege veya 6 delege ile oy kullanabiliyor. Bunu belirleyen ise kulubün yarış düzenleyip düzenlememiş olması. Misal EMOK, yarış düzenleyen bir kulüp olarak 6 delegesi 6 oy hakkı vardı. OMM ise yarış düzenlemediği için 1 delegesi ile 1 oy kullandı. Bu ayrıntıyı şu sebepten anlattım. Kulüp olan 1 delege çıkartan, yarış düzenlemek için federasyona defalarca başvuran ama hep fedarasyonun kemikleşmiş kadrosuna karşı oldukları için seçimde potansiyel tehlike oluşturdukları için 6 oy yerine 1 oyda bırakılan Motordelisi Kulübü olayı bu kurtlar sofrasının ufak bir peçetesi. Tamamen Binli'yi destekleyen kulüp, kendisine yarış düzenleme izni verilemediği için 6 yerine 1 oy kullanabilmiştir.

Tüzüğe aykırı olmasına rağmen, mevcut federasyon başkanını kendi kadrosuna yazmasını mı anlatayım, Kenan Sofuoğlu'nu seçim günü boyunca yanında ayırmaşını mı anlatayım, Kenan Sofuoğlu'nu babasını da kadrosuna ilave ettiğini mi anlatayım, Cuma günü otele giriş yapan delegeleri "buyrun burada TMF toplantısı var" deyip kendi yandaşları ile yaptığı sohbete oyunla iştirak ettirmelerini mi anlatayım, seçim konuşmaları esnasında divan kurulu ile kaş göz hareketlerini mi anlatayım, oylar sayılırken mühürü arka sayfaya basılan Binli lehine bir oy pusulasını gösterip "hadi bunu da sayalım bari" deyip adi bir bıyık altından gülümse atılmasını mı anlatayım, sonuçlar açıldıktan sonra pişkin pişkin "voltranı oluşturduk, yaptıklarımız yapacaklarımız teminatıdır" gibi salak saçma cümleleri mi anlatayım, Binli'yi destekleyenler otelden bedava yemek yedi dedikodularını mı anlatayım, taşkınlık yaparak sorun çıkarmak istemelerini mi anlatayım bilmiyorum. Yok yok ben hiç birini anlatmayayım.

Oraya hem Binli Ağabey'e manevi destek vermeye hem de O'na yardım eden Ankara'lı dostlarıma son gün de olsa yardım etmeye gittim. Günlerdir nasıl bir tempoyla çalıştıklarını duyuyor biliyordum da otelde üs haline getirdikleri iki odayı görünce olayın boyutunu daha iyi anladım.

Yanlış olduğunu, kendisine zararı olduğunu bile bile bu yanlış şeyden kurtulmak için önünde bir fırsat varken bunu kullanmayan insanlara acımanın, üzülmenin ve yardım etmenin hiç gereği olmadığını öğrendim bu cumartesi günü. Artık tek tek saymaktan bıktığımız sorunlarımızın nasıl bir bir yoluna gireceğini ilk ağızdan Binli'den dinleyip, dosyasından okuyup içeri girdikten sonra da bu sorunların hiçbiri yokmuş gibi 4 senedir bir bok yapmayan federasyonun "Voltranı"nın öbür adamına bir 4 sene daha katlanacağım demenin ne gibi bir açıklaması olabilir?

Tek aday tek kadro ile girilen son seçimden sonra dünkü seçimde, tamamen amatör ruh, motosiklet sevdası ile aday olan sayın Binli'nin seçim acemiliği anında kurtlar sofrasında aldığı % 40 oranında oy, önümüzdeki 4 sene boyunca bu adamları rahatsız etmeye yetecektir.



Kısacası ne kadar şaşırmadıysam o kadar sevindim bu işe...
_________________
Motosiklet Teorisi ni ve Motosiklet Yol Sanatı nı okuyalım, okutalım...

Volkan GÜNDÜZ
Honda Varadero 04
AB rh -
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
ilyada
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: May 05, 2004
Mesajlar: 1614
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Sal May 04, 2010 12:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Artiztik yapıp sağa sola kafa tekme atıp egosunu tatmin edecekti, yemedi..

Aynen dediğiniz gibi sporun ve hobinin mesleki yanlarından, konum ve mevki sahibi olmanın yan ikramiyelerinden istifade edecekti , yüzüne gözüne bulaştırdı..

Aynen dediğiniz gibi reklamını yapacaktı. Onun adı zaten bir markaydı iyice bi baba markaya dönüşecekti ama varolan marka değerini de yitirdi. Bundan sonra artık bedava bile verse onun firmasından herhangi birşey satın alan Cem in ben...

Senelerin sporcu birikimi , onca şampiyonluk onca başarı, onca kupa da güme gitti. Onu bundan sonra herkes sağa sola tekme savuran saygısız kaba saba adam olarak hatırlayacak..

Bütün bunlara ne gerek vardı ki ? sorusu canlanıyor insanın zihninde. Bilmiyorum, tüm bu haltları yiyenlerin de bildiğini sanmıyorum.

Bildiğim şu : harbiden ZORU BAŞARDI icon_exclaim.gif

Gidip Türkiyenin en büyük reklam ajanslarından birini tutsan, çok büyük bir para verip "Ben cümlealeme rezil olmak istiyorum, 30 senelik bir birikimim, sporcu geçmişim, marka olmuş bir ismim var, hepsini yerin dibine sokmak istiyorum, benim için bir kampanya yürütür müsünüz..." desen .. Bundan fazlasını profesyoneller bile beceremezdi..

Bütün bunları tek başına becerdi yahu icon_eek.gif Bu kadarını görmemiştim. İnanılır gibi değil..

Şu an pişman olduğundan da adım gibi eminim. Biraz zekası olan şu durumlara şu hallere düştüğüne, bu derece rezil olduğununda pişman olur zaten.

---

Televizyonda yarışların yorumlarını yapmaya başladığı zaman oh be demiştim. Kendi kendilerine yakıştırdıkları tanrısal kendini beğenmiş narsist takma adları ile karşımıza çıkan bu "yarı tanrı" pozu takınan atomik salakları izlemek zorunda kalmayacağız. Medya gücünün desteğini alan salak salak şımarık zengin çocukların , götü boklu küçük burjuvanın beyinsiz, işin özünden ve ruhundan uzak aptalca yorumlarını dinleyip sinir olmayacağız, nihayet işi bilen, işin içinden gelen , yıllarını, emeğini bu işlere vermiş birileri birşeyler anlatacak, oh be demiştim..

Tüm bu maceranın öncesine sevdiğimiz, saygı duyduğumuz bir isimdi. Geçmiş olsun. Zoru başarıp kendi kendisini imha edip, kendisini böylesine rezil ettikten sonra artık 2060-2070 yılını falan beklemesi lazım tüm bunların unutulması için.

Haydi şimdi kolay gelsin..

Not :

Aman ha, sahiden işin içinden gelmiş, yıllarını emeğini vermiş herkes de Süleyman Memnun gibi yapsın ki, sağa sola tekmeler atıp, küfürler edip arabalara kayalar fırlatsın ki.. Konuyu hayat biçimi haline getirmiş, büyük katkıları olan herkes sonuna kadar , ellerinden geldiği kadar saçmalayıp, federasyon başkanı bile olmayı başarıp ama ardından zoru da başarıp kendi kendini böyle yerin dibine de soksun ki biz de o kendini kozmik "yarı tanrı" zanneden zibidilerden edinelim bu sporun ve hobinin sosyal kültürünü. Aslında işin yönetim kısmını da bu tiplere bırakmalı. Güzel oluyor.

İlave :

Ya da başbakan el atar yakında mevzuya merak etmeyelim biz. Üçüncü köprünün yerini havadan kendi tesbit ettiği gibi çözer bunu da. Diğer federasyonlarda nasıl çözüldüyse.. Badem bıyıklı bi federasyon başkanı süper yakışır mesela. Düşünsene ; badem bıyıklar + takım elbise, altında hard enduro veya kırmızı bir ss motorun üzerinde ..

Sevgiler...CeM...
_________________
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt