Arama     Konular    
  Üye Ol antalya escort Ana Sayfa  ·  Konular  ·  Dosyalar  ·  Hesabınız  ·  Haber Gönder  ·  Top 10  ·  T.C Karayollari Haritasi  
Ana Menü
· Ana Sayfa
· 2. El Ilanlar
· Anketler
· Ansiklopedi
· Arkadaşına Tavsiye Et
· Arşiv
· Bize Ulaşın
· Dosyalar
· Faydalı İçerik
· Forumlar
· GizlilikPolitikasi
· Haber Gönder
· Hakkimizda
· Harita
· Konu Başlıkları
· Oyun Alanı
· Top 10
· Videolar
· Web Links
· Üye Günlüğü
· Üye Listesi
· İzlenimler
· Özel Mesajlar

Kimler Sitede
Şu an sitede, 502 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Giris
Nickname

Şifre

Guvenlik Kodu: Guvenlik Kodu
Guvenlik Kodunu Yeniden Yaziniz

Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.

Dost Siteler
www.webevi.com www.lamaorda.com www.saglikbilgisi.com www.bilgisayarbulteni.com www.thelostdownload.com www.ucretbordrosu.com


Ikiteker Motosiklet Fan Klubu - Motosiklet ve motosikletli yasam kulturu: Forums

Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi :: Başlık Görüntüleniyor - F 650 GS Çalınmaktan Son Anda Nasıl Kurtuldu
 YardımYardım   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

F 650 GS Çalınmaktan Son Anda Nasıl Kurtuldu
Sayfa 1, 2  Sonraki
 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AltuMan
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Mar 16, 2006
Mesajlar: 22
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Cum Eyl 04, 2009 5:20 pm    Mesaj konusu: F 650 GS Çalınmaktan Son Anda Nasıl Kurtuldu Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba Arkadaslar,

Dün basima gelen bir olayi paylasmak istiyorum boylece hem edindigim tecrubeyi sizlere aktarmis hem de guvenlik konusunda sizin fikirlerinizi duyms olacagim.

Her 2-3 günde bir oldugu gibi yine Etiler'deki spor salonuna vardim. Bu sefer biraz gec kalmistim, salondan cikisim yaklasik saat 22:00 gibi olacakti.
Motoru caddeye dogru yan ayakta yatirarak hafif yuksek kaldirima paralel bir sekilde direksiyon kilidini de kilitleyerek biraktim.

Sporumu yaparken bu sefer hic kontrol etmedim motoru nasil olsa onlarca kez ayni yere ayni sekilde birakmistim ve hicbirsey olmamisti.

Neyse isim bitti ve salondan ciktim. Kafayi kaldirdigimda ise gorduklerim cok enteresandi. icon_eek.gif

Once farlari farkettim. f650'nin kontagi 4 konumlu. 3.konumda park lambalari acik fakat direksiyon kilitli birakabiliyorsunuz. Parklar yaniyordu. Allah allah dedim acaba acik mi biraktim yanlislikla.

Sonra motorun iki farini da birden gormem gerekirken sadece arka fari gordugumu farkettim. Allah allah dedim, sekerim dustu herhalde spordan sonra diye dusundum.

Kosarak motorun yanina gittigimde ise ilk dikkatimi ceken sey kontak anahtarinin girdigi yer deyim yerindeyse kanirtilmisti. Iste o zaman bir hirsizlik tesebbusunun belki de saniyeler ile basarisizlikla sonuclandigini anladim. Benim ciktigimi gorunce hemen topukladi diye dusundum. Cunku motor neredeyse caddenin ortasinda duruyordu. Direksiyon kilitliydi fakat ilk durdugu yerden 3-4 metre uzaktaydi. Olaylar hizli gelisiyor, tam kavrayamiyordum olanlari.

Bu dusunceler icindeyken hemen kafami kaldirip etrafi suzmeye basladim gozelrimi dort acarak. Saat 22:15 falan gibiydi. etilerde bogazici unv. sinin oralarda karanlik bir ara sokak, dukkanlar kapatmis, balkonlarda birkac kadin cekirdek citliyor.. Etrafi kolocan ediyorum gozumu dort acmis, biryandan da sag elimle anahtari kontaga sokmaya calisiyorum ama nafile...

Karsi kaldirimda oturan bir adam carpiyor agaclarin arasinda sonra gozume. Pejmurde bir tip.. hemen kaski takiyorum kafama ve adama dogru yurumeye basliyorum.. Yanina vardigimda elinde bir cep telefonu bana bakiyor anlamsizca, ne diyecegimi bekliyor:

-abicim nne yapiyorsun burada?
- oturuyorum
-benim motoru kurcalayan birini gordun mu?
- ...
- abicim motorun yaninda birini gordun mu diyorum (gordum dese gitsem yakalasam ne olacak acaba? olaylarin hizli gelisimi iste..)

birden adam ayaga kalkip bana bagirmaya cagirmaya baslayinca bende bosver deyip, tamam sakin ol deyip uzaklastim. degmez dedim icimden..
sonra soylene soylene o da kalkti gitti..

aradim borusan europlus diye bir servisleri var, durumu anlattim. cekiciyi gonderdiler, eleman dolapdereden geliyormus, 1 saatte onu bekledik.
bu arada parklar hala yaniyor ve kontaga anahtar girmedigi icin kapatamiyorum. Seleyi kaldirip tek tek sigortasini aradim sokmek icin ama olmadi. Tum sigortalari sokunce sonduler. sigara naylonuna sigortalari koyup topcase'in icine koydum guzelce.

Cekici geldi. Bende merak ediyorum tabi nasil alicak acaba arabanin uzerine direksiyonu kilitli motoru diye, hatta aradim bidaha anlattim durumu, siz merak etmeyin alirlar efendim dediler iyi dedim.

Yan ayagin agz..na si..arak motoru bir sekilde arabanin uzerine aldik ve guzelce kayislarla bagladik. Elemani ve motoru gonderdim istinyeye, 100 TL'mi aldi tabi aksam siftahi.

Ben asil ertesi gunu sabah servisten gelen telefona cok guldum. Motoru yillik bakimdan 1 gun once almistim ve 2 gun sonra motoru yine serviste goren Kerem telasla beni ariyordu, ne oldu diye. Durumu anlattim, uzulduk tabi karsilikli. Masraf 300 Euro cikti, sasi numarasi ile ozel olarak uretiliyormus kontak ve gobegi. Arti olarak bu parcayi degistirmek icin panelde birkac parcayi da kirip, yenisini takmak gerekiyormus birdaha. Parca siparis edildi simdi almanya'da uretilip gelecek. O degil de simdi en iyi ihtimalle sezon kapanisina dogru 15-20 gun motorsuzum icon_sad.gif

Netice olarak 1300TL'lik kasko yaptirmamanin bedelini veya yanimda her daim 2 metrelik zincirle gezmeyisimin bedelini 750TL olarak vermis oldum.

Tabii motor gitseydi bu bedel cok daha buyuk olacaktir arkadaslar.
Simdi tabi hikaye bu sekilde ama cikaralicak bir suru ders oldugunu dusunuyorum. Bunlardan ziyade ise sormak istedigim sorular sunlar sizlere tecrubeli arkadaslar:

1. Bu hirsiz kontagi parcaladigina gore, kilidi acmaya degil kirmaya calisyior. Bizim motorlar tornavidayla calisiyor mu?

2. kilitlemis olsaydim, kilitle ugrasmamak icin bu ise girmez miydi?

3. Alarm taktirmis olsaydim, kontaga dokunur dokunmaz sesi duyup kacar miydi?

4. Motoru bile tornavidayla calistiran adam en kral klidi de acamaz mi? o zaman kilidin ne manasi kaldi?

5. Kasko disinda guvenlik oneriniz nedir acaba? disk klidi, direksiyon klidi, vs.?

6. Olaylarin akisina gore bir motorcu olarak diger tavsiyoelerini neler olabilirdi?

Cok anlattim. icon_smile.gif
Tesekkurler.
AltuMan.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
erdemre
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 27, 2005
Mesajlar: 360

MesajTarih: Cum Eyl 04, 2009 6:59 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver



En son erdemre tarafından Cum Şub 25, 2011 12:42 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcuk
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 30, 2004
Mesajlar: 1949
Nerden: İst/Besiktas

MesajTarih: Cum Eyl 04, 2009 9:31 pm    Mesaj konusu: çalıntı Alıntıyla Cevap Ver

Üzüldüm geçmiş olsun ucuz atlatmışsın..
_________________
[IMG]http://i267.photobucket.com/albums/ii293/motorcuk/215471_4520287013089_264961593_n_zps58640fee.jpg[/IMG]
BMW F 650 GS 2001(PTT sarısı)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
newlight
Katilimci Uye
Katilimci Uye


Kayıt: May 24, 2008
Mesajlar: 61
Nerden: İzmir

MesajTarih: Cum Eyl 04, 2009 9:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle geçmiş olsun.

Bir gün hırsız olduğunu öğrendiğim bir elemanla bir şekilde punduna getirip muhabbete sardırdım. (Evet cidden hırsız ve bunu saklamıyor kimseden! herkes te biliyormuş bu arada, ama dokunan yok! icon_eek.gif )

Bu konuşma esnasında da merakımdan benim bisikletin kilidini açıp çalamazsın diyerek ne diyecek ve ne yapacak bakalım dedim. (Bisiklet pahalı bir bisiklet bu arada) Eleman cebinden bir yan keski ve tornavida çıkardı. Merakımdan da ne yapacak bakalım diyerek hiç ses etmedim. Benim çelik halatı (yaklaşık 1 cm civarında kalınlığı var) bir dakika civarında parçaladı ve elime tutuşturdu.

Yani sözün özü hırsıza kilit yok. O muhabbetten tecrübe edindiklerim ışığında diyeceğim şudur ki;

1) Motorunuzu kıyı köşe saklamayın. Motor mümkün olduğunca ışık gören ve insanların gelip geçtiği bir alanda bulunsun. Işık almayan yerde hırsızlar kendilerini güvende hissedip daha rahat çalışırlar.

2) Eğer bırakacağınız muhit tekin değilse tek kilitle bırakmayın motoru. Bir kaç kilit (ki bunlar görünür olursa iyi olur, çünkü hırsız gelip bir ön inceleme yapacaktır ve bunları açmanın/ kırmanın fazla vaktini alacağını düşünürse hedefini değiştirecektir.) takın.

3) Kilitlerden en az biri sabit ve sağlam bir objeye bağlı olsun. Elektrik direği vb. gibi. Arka tekerden bağlamak öne göre daha iyi bir seçenek. Ön tekeri sökmek arkaya göre çocuk oyuncağı. Ayrıca kilidi şasi içinden geçirmek te iyi olur eğer imkanlar dahilindeyse.

4) Yurtdışında çift yönlü alarmlar mevcut. Misal motosiklette bir sorun olursa 500 m. civarına kadar size sinyal verebiliyor. Ben motorun garantisini etkilediğinden dolayı almaktan vazgeçmiştim.

Sözün özü hırsıza kilit yok. Ama onu uğraştıracak ve vakit kaybettirecek alet edevatla donatırsanız motoru, hırsızların hemen hemen tümü bu riski göze almayacaktır. (Tabi motorunuzu izbe ve karanlık, hırsızın rahat rahat çalışacağı bir yere bırakmıyorsanız)

Bu arada genelde bir de erketecileri olduğundan olaki elemanların motorunuzu çalma teşebbüsüne şahit oldunuz, sakın yanlarına gitmeyin sinsi sinsi. Uzaktan bağırın çağırın, elemanlar direkt toz olur. Misal babam mahalle de bir kaç defa araba çalmaya gelen hırsızları balkondan çaktırmadan sokağa odun atıp ses çıkararak kaçırdı ki birinde beni de uyandırdıydı, evet babam macerayı seven adam icon_biggrin.gif Gerçi ben evlendikten sonra action'u bıraktı galiba ya icon_smile.gif
_________________
Varlık yokluk derdini şu kafandan sil
Bırak densiz işleri de kendini bil
Gerin şöyle bir güzel, oh derin nefes al
kaç nefes alacağın var ya hiç belli değil
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
pitbull_face
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Apr 22, 2007
Mesajlar: 334

MesajTarih: Cum Eyl 04, 2009 10:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sayın abim öncelikle çok geçmiş olsun . Benim başımada kontak ile ilgilli bir problemle karşılaştım. İstanbulda aldığımda motoru gezerken f1 yazısı çıktı ve bir daha çalışmamıştı. Sabahına motorcuya götürdük kontak ile ilgili arıza olduğunu söyledi. Neyse öyle böyle olay akıbetinde biz kontağı söktük şifreleri de ayara verdirdik. Bizim motor tamirciside kontağı çıkarırken şifrenin birini spiralle taşlamış . Becerikli anahtarcımızda geri şifreleri yanlış takınca olanlar oldu. Tamirci başka bir anahtırcıya götürüp kırdırdı. Neyse İstanbul ' dan Bursa ' ya dönüşümüzü yaptık. Yollarda kendi motorumu tornavidayla çalıştırıyorum , bir yandanda utanıyorum . İstanbuldan fiyat araştırması yaptım kontak için 470 tl idi. Bursada bir anahtarcı arkadaşa verdim kontağı kaynak vs 1 haftada ince işçilikle çözdü . 60 tl aldı anahtarcı . Sende öyle bir araştırsaydın keşke...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
senolsel
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 25, 2003
Mesajlar: 1119
Nerden: Kükürtlü - Bursa

MesajTarih: Cum Eyl 04, 2009 10:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu forum dahil hemen hemen bütün forumları bu hırsızların okuduğunu bilhassa bilmenizi isterim.

Bilin ve güvenlik önlemleri önerilerinizi ona göre yazın.

Bunları nereden mi biliyorum.
Bir kaç hırsızlık olayına şahit oldum.Tanık olarak katıldığım yerlerde öğrendim.

benden söylemesi.
_________________
Saygılarımla
Şenol SEL
O.M.M. Gold Member


Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın.
“Beyninin beş saniye önce olmadığı yere asla motorunu götürme”

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
VAP53
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 28, 2003
Mesajlar: 12125
Nerden: İstanbul/Çanakkale

MesajTarih: Cmt Eyl 05, 2009 5:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oncelikle cok gecmis olsun.
Hirsiza dediginiz gibi kilit yok, her sartta almayi kafaya koydular mi aliyorlar. En kalabalik caddelerden, yanina kamyonetle/minubusle yanasip da servisten geliyormus gibi goturulen cok motor duydum.

En sagliklisi emniyet guclerinin daha etkili olmasini beklemek ve bu arada da KESINLIKLE sigorta/kapali garaj... icon_rolleyes.gif
_________________________
Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - Ist. & C.kale

SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK. ®

R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com

Is : 0-286/218 08 08
www.kolinhotel.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi
goran
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Aug 13, 2003
Mesajlar: 1833
Nerden: Nereye?

MesajTarih: Cmt Eyl 05, 2009 6:55 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Geçmiş olsun. Benim gıcır gıcır CBR servisten yeni çıktığı gün, yıkama ve depo fulleme sonrası brandası ile birlikte, kilit ve zincire rağmen evimin önünden gitti. Kapalı, alarmlı garaj dışında hiçbir şey caydırıcı değil. Kaskonu yaptır, bırak çalsınlar. Ben müdahale etmem, anca uzaktan bağırırım, makineyi severim ama can güvenliğim daha önemli. İstanbul'da başta polis olmak üzere, kolu komşu da dahil kimse hırsızın, uğursuzun işine karışmak istemiyor zaten, o hale geldik.
_________________
Nomad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
funkstar
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Mar 14, 2006
Mesajlar: 1645
Nerden: 34

MesajTarih: Cmt Eyl 05, 2009 10:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

servise bi daha gidip baksaydın korhan =)
_________________
http://serhatgursoy.com
r1200GStar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ARAL
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 402
Nerden: ISTANBUL

MesajTarih: Cmt Eyl 05, 2009 2:18 pm    Mesaj konusu: Re: F 650 GS Çalınmaktan Son Anda Nasıl Kurtuldu Alıntıyla Cevap Ver

AltuMan demiş ki:

Yan ayagin agz..na si..arak motoru bir sekilde arabanin uzerine aldik ve guzelce kayislarla bagladik. Elemani ve motoru gonderdim istinyeye, 100 TL'mi aldi tabi aksam siftahi.


Öncelikle geçmiş olsun, beterinden saklasın diyelim. BMW nin europlus yol yardımı ücretsiz diye biliyorum, ayrıca bu taşıma yüklemede oluşan hasarı da onların üstlenmesi gerekmez mi acaba ?

tekrar geçmiş olsun,
_________________
ARAL
C.ARMAGAN ALBAYRAK
ISTANBUL
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yucel59
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Aug 21, 2008
Mesajlar: 423
Nerden: Çorlu

MesajTarih: Cmt Eyl 05, 2009 7:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Geçmiş olsun.
Atasözü şu: 'Kilit dosta,doğru yoldan çıkmaması için''
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
AltuMan
Yeni Kullanici
Yeni Kullanici


Kayıt: Mar 16, 2006
Mesajlar: 22
Nerden: İstanbul

MesajTarih: Pzr Eyl 06, 2009 9:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle herkesin gecmis olsun dilekleri icin tesekkur ederim arkadaslar.

Pitbull_Face fiyat olayini disarida arastir demissin. Dogru soyluyorsun aslinda ama orjinali gibi olsun istedim, boyle olunca insanin belki daha fazla para veriyor ama ici rahat oluyor.

SenolSEl dedigin gibi bunlari hirsizlarda okuyordur kesin, bunu bende dusundum tabii ki. Ama en azindan ne kadar uzuldugumuzu ve gunlerce calisarak zar zor kazandigimiz helalin ne oldugunu gorunce belki biraz vicdan azabi duyma sansi da var. Ne de olsa onlar da insan diymi? icon_smile.gif


ARAL europlus yeni motorda 2 sene ucretsiz, 2 seneden sonra istersen yillik bir ucret karsiliginda 3 sene daha uzatabiliyorsun. ama dedigin cok dogru, su ayak isini de servisin karsilamasi lazim, iyi dedin.

Donkisot demiski "Kilit dosta, dogru yoldan cikmasin diye" cok guzel laf, kilidin sadece iyi hirsizlari durdurabilecegini soyluyor icon_smile.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger
ARAL
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 24, 2003
Mesajlar: 402
Nerden: ISTANBUL

MesajTarih: Pzr Eyl 06, 2009 6:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

AltuMan demiş ki:

ARAL europlus yeni motorda 2 sene ucretsiz, 2 seneden sonra istersen yillik bir ucret karsiliginda 3 sene daha uzatabiliyorsun. ama dedigin cok dogru, su ayak isini de servisin karsilamasi lazim, iyi dedin.


Benim sormak istediğim yıllık olarak bu hizmet için bir bedel alınıyor zaten, birde ayrıca çekiciye neden tekrardan 100TL ödendiyiydi.
_________________
ARAL
C.ARMAGAN ALBAYRAK
ISTANBUL
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
senolsel
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Jul 25, 2003
Mesajlar: 1119
Nerden: Kükürtlü - Bursa

MesajTarih: Pzr Eyl 06, 2009 7:19 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

AltuMan demiş ki:
Öncelikle herkesin gecmis olsun dilekleri icin tesekkur ederim arkadaslar.

Pitbull_Face fiyat olayini disarida arastir demissin. Dogru soyluyorsun aslinda ama orjinali gibi olsun istedim, boyle olunca insanin belki daha fazla para veriyor ama ici rahat oluyor.

SenolSEl dedigin gibi bunlari hirsizlarda okuyordur kesin, bunu bende dusundum tabii ki. Ama en azindan ne kadar uzuldugumuzu ve gunlerce calisarak zar zor kazandigimiz helalin ne oldugunu gorunce belki biraz vicdan azabi duyma sansi da var. Ne de olsa onlar da insan diymi? icon_smile.gif


ARAL europlus yeni motorda 2 sene ucretsiz, 2 seneden sonra istersen yillik bir ucret karsiliginda 3 sene daha uzatabiliyorsun. ama dedigin cok dogru, su ayak isini de servisin karsilamasi lazim, iyi dedin.

Donkisot demiski "Kilit dosta, dogru yoldan cikmasin diye" cok guzel laf, kilidin sadece iyi hirsizlari durdurabilecegini soyluyor icon_smile.gif


Hak etmedikleri şeyi çalanların neresi İNSAN.
_________________
Saygılarımla
Şenol SEL
O.M.M. Gold Member


Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın.
“Beyninin beş saniye önce olmadığı yere asla motorunu götürme”

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
pitbull_face
Tecrubeli Uye
Tecrubeli Uye


Kayıt: Apr 22, 2007
Mesajlar: 334

MesajTarih: Pzr Eyl 06, 2009 11:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

AltuMan senin için rahat ettiyse bir problem yok ... Önemli olan senin içine sinmesi . Bende senin gibi yapardım yerinde olsam fakat , motoru yeni aldığım sıralar oldu bu olay ve maddi imkansızlıklardan kaynaklandı icon_smile.gif . Ama benim kontakta eskisini aratmadı icon_smile.gif
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ikiteker Motosiklet Grubu Web Sitesi Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Forums ©

   
 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by me
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt